Kahraman TV

Sosyal Medyada Alpedo “Twister” Dondurma Rüzgarı Esti

KAHRAMANMARAŞ

Alpedo Dondurma’nın en sevilen lezzetlerinden biri “Twister”ın, üretim görüntüleri sosyal medyaya bomba gibi düştü.

Kahramanmaraş’ın lezzetiyle ülke sınırlarını aşıp adını duyuran markası Alpedo Dondurma, beğenilen lezzeti “Twister”ı sevenleriyle buluşturmak için üretimlerini artırdı. Twister üretimi hızla devam ederken, üretim görüntüleri Alpedo Dondurma tarafından paylaşıldı. Ürünün hazırlanış aşamasını içeren video sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Sosyal medya kullanıcılarının ilgi odağı olan videoyu bir izleyen bir daha izledi.

Kullanıcılardan kimi hipnoz olduğunu, kimi ise sabaha kadar görüntüleri izleyebileceğini söyledi.

İşte o kullanıcı yorumlarından bazıları:

ALPEDO DONDURMA NE ZAMAN KURULDU? KİME AİT?

1960 yılında Kahramanmaraş'ın Sakarya Mahallesi'nde 50m² 'lik küçük dükkanı ile yola başlayan Turgut Pekel, Kervan pastaneleri ve Alpedo kurucusudur.1960 yılında küçük dükkanında Kahramanmaraş'ın Sakarya mahallesine hizmet vermekle başlayan Turgut Pekel,1960 dan günümüze kadar Kervan lezzet grubunun emektarıdır. 1968 yılından sonra ufak kamyonetler ile şehirler arası hizmet taşımaya başlayan Pekel, 1970 yıllarından sonra yavaş yavaş işletmesini ve Kervan lezzet kalitesini başka şehirlere taşımaya başlamıştır.

Turgut Pekel, Kahramanmaraş' da Kırma dondurmanın mucidi olarak tanınmaktadır. İkinci kuşağında işbaşı yapmasıyla Kervan'ın dondurma aşkı daha da büyüdü. Aradan geçen yıllar içinde bir yandan yeni şubeler açıldı, diğer yandan kervan lezzeti uluslararası standartlara taşındı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.