Kahraman TV

Siyasetin Önde Gelen İsimlerinden İmran Kılıç Paylaşımı

KAHRAMANMARAŞ

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmra"n Kılıç'ın vefatının ardından siyasetin önemli isimleri, Kılıç için taziye mesajı yayınladı.

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç, tedavi gördüğü Ankara Şehir hastanesinde hayatını kaybetti. Kılıç'ın vefatının ardından siyasetin önde gelen isimleri taziye mesajı yayınladı.

İşte o mesajlardan bazıları...

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN

"26’ncı ve 27’nci Dönem Kahramanmaraş Milletvekilimiz, ömrünü ilme, irfana ve millete hizmete adamış yol arkadaşımız Sayın İmran Kılıç Beyefendi’nin vefatından derin üzüntü duydum. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine ve Kahramanmaraşlı vatandaşlarımıza başsağlığı diliyorum."

SÜLEYMAN SOYLU

"Kahramanmaraş Milletvekilimiz Sn. İmran Kılıç Beyefendi'nin vefat haberini büyük bir üzüntüyle öğrendim. Merhum İmran Beye Allah'tan rahmet; ailesi, yakınları, teşkilatımız ve Milletimize başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet, makamı âlî olsun inşallah."

FAHRETTİN ALTUN

"Kahramanmaraş Milletvekili Sayın İmran Kılıç’ın vefat haberinden derin bir üzüntü duydum. Sayın Kılıç’a Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. Başımız sağolsun."

MERAL AKŞENER

"Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç’ın tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybettiğini üzüntüyle öğrendim. Merhuma Yüce Allah’tan rahmet, ailesine sabır ve başsağlığı diliyorum."

AHMET DAVUTOĞLU

"Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç'ın vefatını üzüntüyle öğrendim. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine, sevenlerine sabır ve başsağlığı dilerim. Ruhu şad, mekanı cennet olsun."

FAHRETTİN KOCA

"Kahramanmaraş milletvekili, ilim ve irfan adamı değerli ağabeyimiz İmran Kılıç, tedavi gördüğü Ankara Şehir Hastanesinde hayata veda etti. Kendisine Allah’tan rahmet; ailesine, dostlarına ve Kahramanmaraş halkına başsağlığı diliyorum. Mekânı cennet olsun."

MAHİR ÜNAL

"Kahramanmaraş Milletvekilimiz, değerli büyüğümüz İmran Kılıç’ı kaybettik. Güzel insan, değerli dost İmran hocamıza Allah’tan rahmet diliyorum. Milletimizin, AK Parti ailemizin, Kahramanmaraşımızın başı sağ olsun."

ALİ ÖZTUNÇ

"Bir süredir tedavi gördüğü koronavirüse yenik düşen AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç’a Allah’tan rahmet, başta ailesi olmak üzere tüm sevenlerine, hemşehrilerime sabır diliyorum. Mekanı cennet olsun…"

ÖZGÜR ÖZEL

"Adalet ve Kalkınma Partisi Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç'ın yaşamını yitirmesinden dolayı derin bir üzüntü içindeyim. Sn. Kılıç'a Allah'tan rahmet, ailesine, Kahramanmaraş'a ve AK Parti camiasına başsağlığı diliyorum."

Adalet ve Kalkınma Partisi Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç'ın yaşamını yitirmesinden dolayı derin bir üzüntü içindeyim.
Sn. Kılıç'a Allah'tan rahmet, ailesine, Kahramanmaraş'a ve AK Parti camiasına başsağlığı diliyorum. pic.twitter.com/GjOPyPLsWy

— Özgür Özel (@eczozgurozel) November 18, 2021

BİNALİ YILDIRIM

"Kahramanmaraş Milletvekilimiz İmran Kılıç’ın vefat haberini derin bir üzüntüyle öğrendim. Merhuma Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyorum. Mekânı Cennet olsun."

ÖMER ÇELİK

"Çok üzgünüz… Kahramanmaraş milletvekilimiz İmran Kılıç tedavi gördüğü hastanede vefat etti. Allah rahmet eylesin. Mekânı cennet olsun."

İBRAHİM KALIN

"Kahramanmaraş milletvekili İmran Kılıç bey, dâr-ı bekaya yürüdü. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine başsağlığı diliyorum. Mekânı cennet olsun, makamı âli olsun."

MANSUR YAVAŞ

"Bir süredir tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Adalet ve Kalkınma Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Sn. İmran Kılıç’a Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum."

FATMA ŞAHİN

"Komşu ilimiz Kahramanmaraş Milletvekilimiz İmran Kılıç’ın vefat haberine çok üzüldüm. Merhuma Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyorum. Mekânı Cennet olsun."

HAYRETTİN GÜNGÖR

"Milletvekilimiz Sn. İmran Kılıç’ın vefat haberini büyük bir üzüntü ile öğrendim. Rabbim rahmet eylesin. Başımız sağ olsun."

HABİBE ÖÇAL

"Kahramanmaraş Milletvekilimiz, değerli insan ve kıymetli dava arkadaşımız İmran Kılıç'ı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Merhuma Allah'tan rahmet diliyorum, ailesinin ve Kahramanmaraş'ımızın başı sağolsun."

AHMET ÖZDEMİR

"Kahramanmaraş Milletvekilimiz, değerli büyüğümüz İmran Kılıç hocamızı kaybettik. Cenab-ı Allah rahmet eylesin. Ailesinin, sevenlerinin ve AK Partimizin başı sağolsun."

AHMET ÇABUKEL

"Bir süredir tedavi gördüğü koronavirüse yenik düşen AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç’a Allah’tan rahmet, başta ailesi olmak üzere tüm sevenlerine, hemşehrilerime sabır diliyorum. Mekanı cennet olsun…"

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.