Kahraman TV

Sivas’tan Kahramanmaraş’a Nova İçin Geldiler

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş’ın sosyal yaşam merkezi haline gelen Nova Atış Poligonu çevre illerden de misafir ağırlıyor.

Kahramanmaraş’ın ilk, bölgenin ise en kapsamlı Atış Poligonu ‘Nova’ Avrupa standartlarındaki modern yapısı ile kısa sürede ilgi odağı olmayı başardı.

Nova Poligonu sadece Kahramanmaraşlıları değil, çevre illerden gelen vatandaşları da ağırlıyor.

Sivas’tan Kahramanmaraş’a gelen misafirler Nova Atış Poligonu’na uğramayı ihmal etmedi.

Atış tutkunu Yasin Başcı Nova Poligonunu çok beğendiğini ifade ederken şu ifadeleri kullandı;

SİVAS’TA BÖYLESİ YOK!

Kahramanmaraş’a Sivas’tan geldik. Gelme amaçlarımızdan biri de Nova Poligonu’ydu. Sivas’ta böyle bir poligon maalesef yok. Bizde atış deneyimini yaşamak istedik. Çok güzel ve güvenli bir ortam var. Silahları çok beğendim.

POLİGONA TEŞEKKÜR

Ayrıca arkadaşlarla girdiğimiz rekabet oldukça güzel anlara dönüştü. Çok keyifli ve güzel bir an yaşadık. Nova Poligonu’na teşekkür ediyorum.

Avrupa standartlarında profesyonel bir hizmet sunmaları gerçekten çok özel. Bu işi hakkıyla yaptıkları belli.” İfadelerini kullandı.

“NOVA İÇİN YENİDEN KAHRAMANMARAŞ’A GELECEĞİZ”

Bir başka silah tutkunu Sefa Başcı ise; Öncelikle Nova Poligonu’na teşekkürler. Çok güzel ve kapsamlı bir işletme kurmuşlar. Poligon eğitmenlerinin ilgi ve alakası bizleri çok memnun etti. Atış öncesi ve atış anında öğrenmemiz gereken her şeyi bize anlattılar. Aldığım bu mini eğitim sayesinde oldukça başarılı bir atış gerçekleştirdim. Nova Poligonu yeniden Kahramanmaraş’a gelmemiz için bize sebep oldu diyebilirim.” Dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.