Kahraman TV

SGK Kahramanmaraş’ta Personel Alacak

KAHRAMANMARAŞ

Sosyal Güvenlik Kurumu’na KPSS şartı olmadan yeni 45 personel alımı için süreç başladı.

Kamu Personeli Seçme Sınavı KPSS şartı aranmaksızın Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından yeni kamu personeli alımları yapılacak.

8 Yerel Takım Lideri alımı İstanbul için 2 kişi, Ankara için 1 kişi, Aydın için 1 kişi, Denizli için 1 kişi, Samsun için 1 kişi, Kahramanmaraş için 1 kişi, Şanlıurfa için 1 kişi.

8 İdari İşler Görevlisi alımı yapılacak: İstanbul için 2 kişi, Ankara için 1 kişi, Aydın için 1 kişi, Denizli için 1 kişi, Samsun için 1 kişi, Kahramanmaraş için 1 kişi, Şanlıurfa için 1 kişi.

29 Operasyon Görevlisi alımı yapılacak: İstanbul için 10 kişi, Ankara için 5 kişi, Aydın için 3 kişi, Denizli için 3 kişi, Samsun için 3 kişi, Kahramanmaraş için 3 kişi, Şanlıurfa için 2 kişi.

KİMLER BAŞVURABİLİR?

Arşiv araştırması açısından engeli bulunmayan, Kamu haklarından mahrum olmayan, Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış veya askerlikten muaf olmayan, Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalığı ve/veya engeli bulunmayan, Yurt içi/yurt dışı seyahat engeli bulunmayan, SGK’nın daha önce yürütmüş olduğu projelerde çalışıp işten çıkarılmamış olan adaylar başvurabilir.

BAŞVURU TARİHLERİ

Başvuru için adaylar işlemlerini 13 Ağustos 2021 tarihine kadar tamamlayabilirler.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.