Kahraman TV

Serhan Erdoğanyılmaz’ın Başarısı: Kahramanmaraş’ta Turizm Konuşuluyor

KAHRAMANMARAŞ

Başkonuş Yaylası Yönetim Kurulu Başkanı Serhan Erdoğanyılmaz Kahramanmaraş’ın tanıtılması noktasında yoğun çaba sarf ediyor.

Kahramanmaraş'ın turizm değerlerini geniş coğrafyalara yaymayı hedefleyen Erdoğanyılmaz, faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor.

Kahramanmaraş’ta turizme değer verdiği kadar doğaya da önem veren Başkan Erdoğanyılmaz, Kuzey Avrupa’da yaşayan kızıl geyiklerini Başkonuş Yaylası’na koruma altına aldı. Birçok geyiğin bakımını üstlenerek sadece hayvan severleri değil, fotoğrafçıları da mest eden Serhan Erdoğanyılmaz, Başkonuş Yayları’nın kapısını fotoğrafçılara açarak doğanın ve turizmin yerinde ölümsüz anlara şahit olmasını sağladı.

GASTRONOMİ DÜNYASINA KAPILARINI AÇTI


Kahramanmaraş’ta koronavirüs etkisini göstermesiyle Kahramanmaraş’ta pandemiyi fırsat bilen vatandaşlar Başkonuş Yaylaları’na akın etti. Göçmen kuşlarının uğrak yeri olması ve endemil bitki örtüsüyle kendine hayran bırakan doğal güzelliği, ünlü kültür araştırmacılarının da dikkatini çekti.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından, "Mozaik Yolu ve Gurme Semineri"ne katılan tur rehberlerine Başkonuş Yaylası’nın manzarası, doğası ve konaklama imkanlarını tur rehberlerine anlattı.


Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Erdoğanyılmaz,dünyaca Ünlü Aşçıbaşı Yunus Emre Akkor ve TRT ekibini Başkonuş Yaylaları’nda misafir etti. Kahramanmaraş’ın tüm dünyaya duyurulmasında büyük rol oynayan programda, Erdoğanyılmaz’ın daveti üzerine gelen “Sarayın Lezzetleri” ekibi, gastronomi dünyasının başkenti Kahramanmaraş mutfağına detaylı şekilde yer verdi.


SİNEMAYA DÜNYASININ ÜNLÜ İSİMLERİNDEN ÖVGÜ


Reyting rekorları kıran Diriliş Ertuğrul ve Kuruluş osman dizilerinin yapımcısı ve senaristi Mehmet Bozdağ imzalı film 'Türkler Geliyor' oyuncuları Başkonuş Yaylaları’na konuk oldu. Başrol oyuncularının 2 gün konakladığı konakta kendilerini evinde gibi hissettiklerini ifade ettiler.

ÜNLÜ DİZİDEN KAHRAMANMARAŞ’A SELAM

ATV ekranlarının sevilen dizisi Kuruluş Osman da Başkonuş Yayları’na selam verdi.

Dizide ahilerin Şeyh Edebali’ye bilgi verdiği esnada Başkonuş Yaylası da zikredildi. Ahilerden bir tanesi Şeyh Edebali’ye, “Başkonuş Yaylası’na sığınan Ahiler hazırdır pirim. Buyruğunuz üzere harekete geçeceklerdir” dedi. Edebali ise, “Eyvallah var olsunlar” sözleriyle cevap vermişti.Bu sahne özellikle sosyal medyada büyük yankı uyandırmıştı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.