Kahraman TV

“Sektörün Öncü Kuruluşu” İSKUR, Kahramanmaraş’ın İstihdam Yükünü Sırtlıyor

KAHRAMANMARAŞ

1990 yılında pamuk, çırçır ve pamuk yağı üretimiyle faaliyetlere başlayan İSKUR GROUP, 4 binden fazla çalışanıyla Kahramanmaraş’ın İstihdamına katkı sağlıyor.

İSTİHDAMDA ÖNCÜ KURULUŞ “İSKUR”

Kurulduğu günden bugüne hızlı adımlarla büyüyen, kapasitesini artıran, satış ağını genişleten İSKUR; Tekstil, enerji, otomotiv, plastik, tarım, sigorta, mağazacılık ve pazarlama olmak üzere, toplamda 8 sektörde faaliyetlerini sürdürüyor. İSKUR yaptığı yatırımlarla, bünyesinde 4 binden fazla çalışanı ile Kahramanmaraş’ın istihdamda öncü kuruluşları arasında yer alıyor.

“ŞEHİR VE ÜLKE EKONOMİSİNE KATKI SAĞLIYOR”

Ürünlerinin yüzde 75’inden fazlasını yurtdışına ihraç eden İSKUR, pazarlama şirketi ile her yıl çeşitli platformlarda ihracat ödülleri alırken, üretim şirketleriyle de ‘’Türkiye’nin En Büyük 500 Sanayi Kuruluşu’’ listesinde kendisine yer buldu.

“SOSYAL SORUMLULUK İLE ÖRNEK KURULUŞ”

İSKUR, üretim kalitesi ve verimliliğini esas alan kurumsal kültürüne, sosyal sorumluluk projelerine verdiği desteklerle adından sıkça bahsettirdi.
Sağlık ve eğitim alanlarında hizmete açtığı tesisler, yaptığı bağışlar ve sponsorlukla paydaşları ve vatandaşlardan tam not aldı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.