Kahraman TV

Sarı Binaya Hangi Sözle Veda Ederdiniz?

KAHRAMANMARAŞ

Kahraman TV ekibi Kahramanmaraşlı vatandaşlara, kurban bayramında yıkımına başlanacak Özel İdare Binasına veda cümlesi kurmalarını istedi.

Kahramanmaraş'ın merkezi konumunda yer alan Özel İdare İş Merkezi binası, 1994 yılında yapıldı. Aradan geçen zamanda sarı, mavi ve kırmızı rengi hem de mimari yapısıyla kısa sürede kentin simgesi haline gelen bina, birçok noktadan da rahatlıkla görülebiliyor.

Bina, ülke sınırlarını aşan ününü ise bu yapısına borçlu. Öyle ki Google'da 'Dünyanın en saçma binası' yazıldığında görsellerde ilk sıralarda çıkıyor.

YIKIM KARARI ALINDI

İş yerlerinin dışında Onikişubat Kaymakamlığı'nın da yer aldığı binaya, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nin planladığı 'Şehir Meydanı' projesi kapsamında yıkım kararı alındı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, özel idare binasını ve çevresinin yıkılarak şehir meydanı haline getireceklerini söyledi.

Kahraman TV ekibide vatandaşlara yıkım kararı alınan Özel İdare İş Merkezi binasına veda cümlesi söyleyecek olsanız ne söylerdiniz diye sordu. Vatandaşların bir kısmı üzüldüğünü ifade ederken, diğer kısmıda yıkım kararıın doğru bir karar olduğunu vurguladı.

İşte vatandaşların veda cümleleri:

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.