Kahraman TV

Sami Kervancıoğlu MÜSİAD Bayrağını Serdar Salih Çiçekçi'ye Devretti

KAHRAMANMARAŞ

MÜSİAD Kahramanmaraş Şubesi'nde, Genel Başkan Abdurrahman Kaan'ın katılımıyla gerçekleşen 4. Olağan Genel Kurul sonucunda Sami Kervancıoğlu, başkanlığı Serdar Salih Çiçekçi'ye devretti.

MÜSİAD Kahramanmaraş'ta bayrak değişimi gerçekleşti. MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan'ın katılımıyla bir otelde gerçekleşen 4. Olağan Genel Kurul'da, Sami Kervancıoğlu başkanlığı Serdar Salih Çiçekçi'ye devretti. 

Kurulda konuşan Genel Başkan Abdurrahman Kaan, "Bizce Maraş üretim demekyir, sermaye demektir" dedi. Konuşmasının devamında Başkan Kaan, Sami Kervancıoğlu ve yönetim kuruluna teşekkür ederek, Serdar Salih Çiçekçi'ye görevinde başarılar diledi. 

MÜSİAD Kahramanmaraş Şube Başkanı seçilen Serdar Salih Çiçekçi ise Türkiye'nin ve Kahramanmaraş’ın kalkınması için ellerinden geleni yapacaklarını ve çok çalışacaklarını söyledi.

4. Olağan Genel Kurul'a Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Emin Terzioğlu, Genç MÜSİAD Eski Başkan Fatih Aygün, Kilis Valisi Recep Soytürk, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Ahmet Özdemir ve Mehmet Cihat Sezal, Kayer Tarım Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Kayahan Erdoğanyılmaz, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve dernek üyeleri katıldı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.