Kahraman TV

Şahin Balcıoğlu: Hanefi Öksüz ile aramızda bir sorun yok

KAHRAMANMARAŞ

Karamanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şahin Balcıoğlu, Kahraman TV ve TV46 ortak yayınında önemli açıklamalarda bulundu.

Kahramanmaraş Ticaret Sanayi Odası Başkanı Şahin Balcıoğlu, Kahraman TV ve TV46 ortak yayınında Gazeteci İlker Apaydın ve İbrahim Karadeniz'in sorularını yanıtladı. 

Son günlerde şehrin gündeminden düşmeyen Hanefi Öksüz ve Şahin Balcıoğlu arasındaki bir gerginlik mi var? konusuna açıklık getirdi. 

KMTSO Başkanı Şahin Balcıoğlu, Gazeteci İlker Apaydın'ın "Yurtdışı programına gittiğinizde KMTSO Meclis Başkanı Hanefi Öksüz bey, Şahin Bey nerede, niye gelmedi? şeklinde bir takım şikayette bulunduğu şehirde konuşuluyor. Aranızda bir uyuşmazlık yada anlaşmazlık söz konusu mu? Varsa nedeni ne? yoksa da insanlar neden böyle bir düşünce içerisinde sorusuna: "Hayır ne problem olabilir? Benim bildiğim bir anlaşmazlık yok. Ben 72 yılında sanayici oldum. İlker bey siz beni tanıyorsunuz. İbrahim bey tanımıyor ama siz tanıyorsunuz. Sorunun cevabı net olarak bu. Aramızda bir sorun yok. Hanefi Öksüz beye sorun öğrenirseniz bana da haber verin. 

"BİR SAYGIZISLIĞIM OLMADI"

Sıkıntım yok Hanefi beyi bugün tanımıyorum. Benim ailem de ben de Hanefi beye bir çok konuda sadece iş iş değil şirket kuruluşundan başlamak üzere bir çok şeyi paylaşmış. Hiçbir mecliste ve hiçbir kalabalıkta Hanefi beye karşı bir saygısızlığım olmamıştır." dedi.

"ÖKSÜZ'DEN DESTEK İSTEMEDİM"

İlker Apaydın'ın Seçim sürecinde en azından size destek olmadığını biliniyor, bu konuyla ilgili ne söylersiniz sorusuna ise: Doğrusu ben destek istemedim. Ben tek başına bir insanım dedim. 10 yaşında babasını kaybedip baba olmuş bir insanım. Çok az etrafınızda böyle bir insan vardır. Memlekette bir çok şeyi ilk defa yapmış bir insanım ben. o yüzden öyle bir destek istemedim. Destek olurlar onu bilemem." ifadelerini kullandı.

HABER: HASAN ÇİFTÇİOĞLU

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.