Kahraman TV

Saadet Partisi Kahramanmaraş'tan Seslendi: Normalleşmeye İhtiyacımız Var

KAHRAMANMARAŞ

Saadet Partisi Sözcüsü Birol Aydın, Kahramanmaraş'ta basın mensuplarıyla buluşmasında yaptığı konuşmasında, Türkiye'nin her anlamda normalleşmeye ihtiyacı olduğunu belirtti.

Saadet Partisi'nin Sözcüsü Birol Aydın, Kahramanmaraş'ta düzenlenen toplantıda basın mensuplarıyla bir araya geldi. Toplantıdaki konuşmasında küresel salgının seyrine, Türkiye'nin son aylarda yaşadığı sıkıntılara dikkat çeken Birol Aydın, "İnsanımız, normalliği özledi; ülkemizin hızlı bir şekilde "normalleşmeye" ihtiyacı var" dedi.

Konuşmasında siyasi partilere yönelik eleştirilerde bulunan Aydın, "İktidar ve ortakları, seçim hesapları uğruna ülkemizi bilerek ve isteyerek derin bir bunalıma sürüklemekte, milletimizin gerçek gündem başlıkları konuşulmasın diye, ardı ardına suni gündem başlıkları üretmektedir.

Ülkemizin her geçen gün artan bütçe açığını kapatmaya kafa yoracaklarına, her geçen gün demokrasi açığını daha da artıran adımları atmakla meşguller.

Kahramanmaraş'ın sorunlarını nasıl çözeriz, Trabzon caddesinde, bu şehrin sokaklarında işsiz gezen gençlerimize nasıl iş imkanı sağlarız diye düşünmek yerine; Maraş'tan nasıl bir tane fazla milletvekili çıkarır, bir-iki tane fazla belediye nasıl kazanırız sorusuna odaklanmış vaziyetteler" diye konuştu.

"Hepimizin derdi ortak"

Saadet Partisi Sözcüsü Birol Aydın konuşmasını şu ifadelerle sürdürdü: "Yapılan son araştırmaya göre; milletin çarşı-pazarda karşılaştığı son bir yıllık gıda enflasyonu %40'ı bulmuştur. 2020 yılında elektiriği kesilen abone sayısı 3,7 milyonu bulmuş!

Dert çok ama hepimizin derdi ortak!

7'den 77'ye, gencimizden yaşlılarımıza, dükkan sahibi olanın da, o dükkan da asgari ücretle çalışanımızın da, Doğu'nun da Batı'nın da, A Partisi'ne gönül verenin de, B Partisi'ne destek olanın da, 2018'de Cumhur İttifakı'na oy verenlerin de, Millet İttifakı'nı seçenlerin de ortak tek derdi var; ekonomi, ekonomi, ekonomi..

Maraş'ın, Afşin'in, Çağlayancerit'in, Elbistan'ın, Göksun'un sorunu aynı, derdi ortak.. Bunlar da; işsizlik, geçim sıkıntısı, hayat pahalılığıdır. Evin kirası ve faturaladır, kaynamayan tencerelerdir.

Milletin derdi seçim değil; geçimdir! Genel Başkanımız Temel Karamollaoğlu'nun cumartesi günü açıkladığı "Geçim İttifakı" kampanyamız kamuoyunda geniş bir yankı buldu ve takdirle karşılandı.

Saadet Partisi olarak her zaman ifade ettiğimiz gibi, milletin derdi bizim derdimizdir."

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.