Kahraman TV

Polis Haftasında Kaymakam Demir'e Ziyaret

KAHRAMANMARAŞ

Elbistan İlçe Emniyet Müdürü Hakan Aşık ‘Polis Haftası’ dolayısı ile Kaymakam Özkan Demir’i makamında ziyaret etti. Emniyet teşkilatının ziyaretinde maskeler takılıp sosyal mesafe kuralının uygulandığı görüldü.

Elbistan İlçe Emniyet Müdürü Hakan Aşık ‘ Polis Haftası’ dolayısı ile Kaymakam Özkan Demir’i makamında ziyaret etti.Aşık ve beraberindeki heyetin ziyareti maske ve sosyal mesafe kuralları dahilinde gerçekleştirildi.

Türk polis teşkilatının kuruluşunun 175. Yıl dönümünü kutlayan Kaymakam Özkan Demir, koronavirüs salgını önlemleri kapsamında polisin verilen görevleri başarılı bir şekilde yerine getirdiğini söyledi.

Kaymakam Demir ziyarette yaptığı açıklama şunları kaydetti:

“Huzurumuzun ve güvenliğimizin teminatı olan Türk Polis Teşkilatımızın ‘Polis Haftası’nı ve polis gününü Elbistanlı hemşerilerimiz adına kutluyorum. Görevlerinde üstün başarılar diliyorum. Emniyet Müdürümüz Hakan Aşık ve değerli arkadaşlarına Elbistan’a olan hizmetleri için teşekkür ediyorum. Bu gün vesilesi ile şehitlerimizi de rahmetle şükranla anıyorum. Gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Koronavirüsle mücadele kapsamında polis teşkilatımızın yükü ağırlaştı. Bu noktada da polis teşkilatımıza gerçekten çok ciddi bir yük bindi. Ben bu anlamda da emniyet müdürümüz Hakan Aşık ve değerli personellerine teşekkür ediyorum. Polis haftası kulu olsun.”

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.