Kahraman TV

Pınarbaşı: ‘Saadet Partisi Yükselişe Geçti, Herkes de Bunun Farkında’

KAHRAMANMARAŞ

Saadet Partisi Türkoğlu Belediye Başkan Adayı Erkan Pınarbaşı seçim çalışmaları kapsamında Hopurlu mahallesini ziyaret etti

Pınarbaşı seçim çalışmaları kapsamında Hopurlu mahallesini ziyaret etti. Hopurlu’da vatandaşların ilgi gösterdiği Pınarbaşı coşkuyla karşılandı. Köy meydanında organize edilen toplantıda vatandaşlara hitap etti. Konuşmanın ardından mahallenin taleplerini ve ihtiyaçlarını gezerek yerinde gördü.

Pınarbaşı ziyaretle ilgili şu ifadeleri kullandı;

‘Saadet Partisi Türkiye’ye 1389 seçim bölgesinde seçime giren tek partidir. Bu büyük başarının ve oluşan güzel havayı bozmak isteyen iktidar elinden gelen her türlü karalama kampanyasını yürütüyorlar. Bizi çirkin ittifaklar içine dahil edip terör örgütü PKK ile berabermiş gösterip engellemeye çalışıyorlar. PKK ile kimlerin görüştüğünü, bebek katili terörist başı aponun mektubunun barış mektubu gibi okunduğu günleri aziz milletimiz çok iyi biliyor. Son olarak da bize, 8 Mart Kadınlar Gününde Taksim meydanında toplanan kalabalık ezan sesini ıslıklarla çirkin bir şekilde protesto etti. Bu ne olduğu belirsiz grubun içerisinde sözde Saadet Partili bayanlarda varmış iftirasını utanmadan atıyorlar. Yaşanan bu terbiyesizliği esefle kınıyorum. Milli Görüşün İslam hassasiyetini, ümmet için yaptığı çalışmaları, İslam Birliğinin kurulması için verdiği mücadeleyi herkes biliyor. Hükümetin Irak’ı vurmak için İncirlik üssünü Amerika’ya açtığı yıllarda Erbakan Hocamız İstanbul Çağlayan Meydanında 1,5 milyon kalabalıkla Zalimlere Lanet Mitingi düzenlemiştir. Bu mitingi izlemek isteyen internetten izleyebilir. Şu bir gerçek Saadet Partisi yükselişe geçti. Bunun da herkes farkında. Allah’ın izniyle bizi kimse durduramayacak.

Yerele dönecek olursak dün Hopurlu mahallesine gittik. Hopurlu bizi çok güzel karşıladı. Köy meydanında vatandaşlarımızla bir toplantı yaptık. Dürüst belediyecilik anlayışımızı anlattık. Ancak şunu öncelikle ifade etmek istiyorum. Seçim çalışmaları kapsamında çok yeri geziyoruz. Hopurlu mahallesi hizmetlerden çok geri kalmış. Yolları bozuk, çukur, çamur… Altyapısı yok. Mahalle içerisindeki yollardan arabalar zor geçiyor. Adeta Hopurlu kaderine terk edilmiş. Unutulmuş. Vatandaşlar bu durumdan çok rahatsız.

Yaklaşık 1500 kişinin yaşadığı büyük bir mahallenin en basit sorunlarını dahi çözemeyen bir yönetimden büyük projeler başarması beklenemez. Ben Hopurlu’ya söz veriyorum. Belediye başkanı olursak Allah’ın izniyle Hopurlu’ya gelip vatandaşlarımızı dinleyeceğiz. Sorunları yerinde tespit edip en güzel şekilde hizmet edeceğiz. Ben 2019 yılında bir mahallenin bu halde olmasına çok üzüldüm. Vatandaşlarımız ister istemez şu soruyu soruyorlar filan mahallenin yolu var bizim niye yok, altyapısı var bizim niye yok. Acaba bizi çantada keklik mi görüyorlar diye düşünmezler mi?

Biz her zaman söylüyoruz. Adil olacağız. Bir mahallenin hakkını diğerine aktarmayacağız. Hizmetleri eşit şekilde yapacağız. Ayrımcılık yapmadan kâmil manada hizmet edeceğiz. Çünkü biz adil bir belediyecilik anlayışından geliyoruz. Belediyenin israf kalemleri kesildikten sonra her mahalleye hizmetlerin en güzeli yapılır. Türkoğlu ihya olur.

Hopurlu mahallesi bizi çok güzel karşıladı. Bir heyecan gördük. Bu heyecan bizi de heyecanlandırdı. Azmimize azim kattı. Çok teşekkür ediyorum.’ dedi

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.