Kahraman TV

Öztunç: "Valinin Gözü Fırat Görgel’in Koltuğunda"

KAHRAMANMARAŞ

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç katıldığı Memleket Meselesi programında önemli açıklamalarda bulundu.

Kahraman TV ve Tivi 46 Ortak Canlı Yayın, "Memleket Meselesi" programının bu haftaki konuğu CHP Genel Başkan Yardımcısı-Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç oldu.

Kahraman TV Genel Yayın Yönetmeni İlker Apaydın'ın "Kahramanmaraş Valisi AK Parti İl Başkan'ı gibi davranıyor demiştiniz. Neden böyle söylediniz?" sorusunu yanıtlayarak başlayan Öztunç:

"Kahramanmaraş Valisi, Fırat Görgel’in Rakibi!"

"Ben Sayın Vali geldiğinden beri kendisini hep aradım, gittim ziyaret ettim. Sayın vali ile görüştüm. Temaslarım oldu ama ne zaman ki ilk Kordinasyon toplantısı yaptı, Elbistanda yaptı. AK Parti Vekillerini çağırmış, AK Parti İl Başkanlarını çağırmış, AK Parti İlçe Başkanlarını çağırmış beni çağırmamış, ben yokum. Kardeşim ben bu şehrin Milletvekiliyim. Sayın Vali bana bu şehrin Milletvekilliğini sen vermedin halk verdi. Sen yok sayamazsın, mecbursun bu şehrin Vekiline saygı duymak zorundasın. İl koordinasyon toplantısı yapıyorsa, AK Parti ve Vekilini çağırıyorsan CHP Vekili olarak beni de çağıracaksın. Çağırmıyor. Ben de dedim ki AK Parti İl Başkanı gibi davranıyor. Fırat beyi ben severim, dikkat etsin rakibi. Şu anki Kahramanmaraş Valisi Fırat Görgel’in rakibi. Yazık ya bir ilin Valisi böyle davranır mı?". Dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.