Kahraman TV

Öztunç'un Açıklamasına Tıraş'tan Yanıt Geldi: Hileli İş Yapanları TIRAŞ'layacağım

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç'un Elbistan'da AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Tıraş'a yönelik söylediği sözler üzerine, Ahmet Tıraş'dan karşı yanıt geldi.

CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, Afşin- Elbistan Termik Santrali’nin bacasına filtre takılmamasına karşı Elbistan’da kendi partisinin binasının önünde açıklamalarda bulundu.

Öztunç, yaptığı konuşmasında AK Parti Elbistan İlçe Başkanı Ahmet Tıraş'a yönelik; "İşçileri gazlıyor artık ne çıkarı varsa" dedi.

Öztunç sözlerini şöyle sürdürdü: "Bir partinin yeni seçilen Elbistan İlçe Başkanı o devreye girmiş işçileri gazlıyor ne çıkarı varsa artık tıraş mı oluyor ne oluyor, anladınız siz ne demek istediğimi"

AHMET TIRAŞ: HİLE İLE İŞİ OLANLARI TIRAŞ'LAMAYA DEVAM EDECEĞİM

AK Parti Elbistan İlçe Başkanı Ahmet Tıraş ise Ali Öztunç'un açıklamalarına sosyal medya üzerinden cevap verdi.

Tıraş, yaptığı açıklamasında şu ifadeleri kullandı;

"CHP Genel Başkan Yardımcısı Sn. Ali Öztunç ’un dünkü Elbistan’da yaptığı açıklamada (Canı sıkıldığında bi uğrar sonuçta toprağıdır savurur hıh tamam biraz ses getirdim der ve gider ) şahsımı zan altında bırakacak açıklamalarla “İşçileri GAZLIYOR ne çıkarı varsa TIRAŞ mı oluyor artık noluyor anladınız siz ne demek istediğimi heralde“ şeklinde tam olarak yürüyen merdivene ters binen Partisinin Genel Başkanı Sn. Kemal Kılıçdaroğlu‘nun izinden ilerleyerek Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan‘a attığı kuru, ardı astarı olmayan, boş iftiralar gibi işi gücü yok “Yeni seçilen Bir Partinin İlçe Başkanı” diyerek sataşmada bulunmuştur.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.