Kahraman TV

Öztunç, Tarihi Taş Köprü'deki Çevre Kirliliğine Sitem Etti

KAHRAMANMARAŞ

CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç ve AK Pari Kahramanmaraş Milletvekili Habibe Öçal arasındaki atışma her geçen gün artıyor.

CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, Kahramanmaraş'ta tankerle su taşınan köy olmadığını iddia eden Habibe Öçal'a cevap olarak Ilıca Beşen köyünün içme suyu sorununu gündeme getirdi.

Milletvekili Öztunç'un sosyal medya paylaşımı;

ILICA BEŞEN KÖYÜ İÇİN TIKLAYINIZ...

"Hani Kahramanmaraş'ta tankerle su taşınan köyler yoktu.AKP Kahramanmaraş teşkilatı buyrun bu sabah çekilen fotoğraflar. Yer:Ilıca Beşen köyü.13 yıldır Beşen,Akfakı,Demirkapı, Türközü,Kaletepe köyleri içme suyu sorunu yaşıyor.İsterseniz bu koylere beraber de gideriz, var misiniz?"

Ilıca Beşen köyündeki içme suyu sorununun yanı sıra Öztunç sosyal medya hesabından bir başka konuya değindi. Kahramanmaraş Tarihi Taş Köprüdeki çevre kirliliğini gündeme alarak sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

TARİHİ TAŞ KÖPRÜ İÇİN TIKLAYINIZ...

"Kahramanmaraştaki tarihi taş köprü. Şehir merkezinde klavuzlu barajının hemen altındaki tarihi köprünün hali ortada. Tarihe saygı konusunda mangalda kül bırakmayan AKP'lilerin yönettiği Kahramanmaraş burası. Hadi bunu da inkar edin ey AKP'liler..."

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.