Kahraman TV

Öztunç'tan Güngör'e Canlı Yayın Çağrısı

KAHRAMANMARAŞ

Ali Öztunç, Hayrettin Güngör'e canlı yayın çağrısında bulundu

Millet İttifakı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali Öztunç, Cumhur İttifakı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayretttin Güngör'e canlı yayın çağrısında bulundu.

Basın Mensupları ile bir araya gelen Öztunç konuşmasında: Tüm demokrasilerde olduğu gibi, Kent yönetimlerinin daha şeffaf olması için, topluma daha iyi anlatmamız için Sayın Hayrettin Güngör'ü Aksu TV de canlı yayına davet ediyorum. Aksu TV sonuçta AK Partiye yakın bir televizyon kanalı. Hayrettin bey gelsin söz veriyorum tartışmayacağım. Hayrettin Bey gelirse o projelerini anlatsın, ben projelerimi anlatayım.

İLÇELERİ VE SORUNLARINI KONUŞALIM

O mahallelerini söylesin ben mahallelerimi söyleyeyim. Kendisi belediyeciliği çok iyi bildiğini söylediği için ben belki ben az biliyorumdur. Şu nasıl olur bu nasıl olur diye bizi aydınlatsın. Toplumu aydınlatsın. Merkezden üç beş mahalleyi değil sadece. İlçeleri bir konuşalım, sorunlarını konuşalım. O yüzden ben Sayın Hayrettin Güngör'ü Aksu Tv'de Nasıl uygun olursa, televizyon programında kenti aydınlatmaya çağırıyorum. İkimiz konuşalım Kahramanmaraşlı izlesin. Kararını versin, desin ki ben oyumu şu kişiye vereceğim en doğrusu budur.''ifadelerini kullandı.

HABER: HASAN ÇİFTÇİOĞLU

İşte Tüm Detaylar:

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.