Kahraman TV

Öztunç'tan Elektrik Kesintisi Açıklaması:Milletin Yanında Olun

KAHRAMANMARAŞ

CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç sosyal medya hesabı üzerinden Kahramanmaraş'taki elektrik kesintilerine ilişkin açıklama yaptı.

CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç sosyal medya hesabı üzerinden Kahramanmaraş'taki elektrik kesintilerine ilişkin açıklama yaptı.

İşte O Açıklama:

Bir kaç gün önce Kahramanmaraş’ta elektrik şirketi AKEDAŞ’ın borcunu ödeyemeyen yurttaşların elektriğini kestiğini belirtmiş ve belgeleri ortaya koymuştum. Bugün de İYİ Parti Onikişubat İlçe Başkanı Murat Kılıç kardeşim benzer bir olayı sosyal medyadan açıkladı. Cumhurbaşkanı, Bakanlar, AK Partili yetkililer elektrik borcu yüzünden kimsenin elektriğinin bu süreçte kesilmeyeceğini afra tafrayla anlatıyorlar. Ama AKEDAŞ borcu olanın elektriğini kesiyor. Bu durumda ya hükümet yine milleti kandırıyor ya da AKEDAŞ hükümeti dikkate almıyor. Açık açık söylüyorum, AKEDAŞ yetkilileri yaptığınız ayıptır, günahtır, vicdansızlıktır. Biz sizi uyarınca hemen kızıyorsunuz ama bir türlü de kendinizi toplamıyorsunuz . Bari bu virüs günlerinde birazcık milletten yana olun. Konuyu meclis gündemine getirmekte artık farz oldu. Enerji bakanlığına bu konuyu soru önergesi olarak ileteceğim. Kimse unutmasın Hiç bir Kahramanmaraşlı hemşerim yalnız değildir. Ben onların Vekili olarak onların haklarını savunmaya devam edeceğim. Çünkü benim milletimden başka kimseye diyet borcum yok. Ben gücümü Kahramanmaraşlı hemşerilerimden alıyorum. Görevimi hakkıyla yapmaya da devam edeceğim.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.