Kahraman TV

Öztunç'tan Cumhurbaşkanı'na: Sende Suç Ortağısın

KAHRAMANMARAŞ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ahmet Davutoğlu, Ali Babacan ve Mehmet Şimşek'i dolandırıcılıkla suçladı. Bu suçlama sonrası Ali Öztunç Cumhurbaşkanı'na yönelik, 'Sende suç ortağısın' ifadesini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuştu. 

Erdoğan'ın, "İstanbul'da bir Şehir Üniversitesi meselesi ortaya çıkardılar. Bu üniversitesinin bir ayağında bizim olduğumuzu, diğer ayağında malum zatın olduğu söyleniyor... Şehir Üniversitesi'nin tahsisini başbakanlığım döneminde ben yaptım. Tahsisini ben yaptığım halde malum zat başbakan olunca bunu mülkiyet devrine dönüştürdü. Bu yapılamaz. Türkiye'de hiçbir üniversiteye tapu devri yoktur, olmamıştır. Bunlar dürüstlüğü hiç kimseye bırakmıyorlar. Hani bunlar dürüsttü. Bu mülkiyet devrini yaparken yanında Ali Babacan, Mehmet Şimşek, Feridun Bilgin var. Bitmedi; bunlar Halk Bankası'nı da dolandırmaya çalışıyorlar. Halk Bankası'ndan kredi talebinde bulunuyorlar" ifadesi üzerine CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

"SUÇ ORTAĞISIN"

Öztunç yaptığı açıklamada;

"Eğer dolandırıcılık varsa gerçekten, senin zamanında senin imzanla yapıldı. Banka krediyi verdiyse senin izninle verdi. Suç ortağısın." ifadesini kullandı.

Yorumlar (1)

Biri 4 Yıl Önce

Valla helal olsun birileri artık bunları söylemeli insanları korkuta korkuta nereye kadar..

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.