Kahraman TV

Öztunç: Memlektimiz Kahramanmaraş'ta Deprem Bölgesi, Tedbirli Olmalıyız

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş CHP Milletvekili ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, İzmir'deki deprem bölgesini ziyaret ederek değerlendirmelerde bulundu.

30 Ekim Cuma günü saat 14.51'de merkez üssü Seferhisar'da 6.6 şiddetinde gerçekleşen deprem gerçekleşti. Aynı gün İzmir'e hareket eden Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, afet bölgesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

İzmir'in yanı sıra Kahramanmaraş'ın da deprem bölgesi olduğunu belirten Öztunç, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'ne de çağrıda bulundu.

Öztunç konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Değerli Kahramanmaraşlı hemşerilerim dünden beri İzmir’de deprem bölgesindeyiz. Maalesef kayıplarımız var. İzmir Büyükşehir belediyesi ekipleri başta olmak üzere çok sayıda belediye ekibi ile AFAD ortaklaşa olarak enkazlardan canlı çıkarabilmek için çaba harcıyor. Allah göstermesin bizim memleketimiz Kahramanmaraş’ta deprem bölgesi. Başımıza gelmeden gerekli tedbirleri almak, binaların analizini çıkarmak gerekiyor. Bunun İçin görev Kahramanmaraş Büyükşehir belediyesine düşüyor. Bu kapsamda Nurhak belediyemiz kısa sürede Nurhaktaki yapıların raporunu hazırlayacak. Tekrar İzmir’e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum ve burada İzmirliler ile olacağımızı ifade ediyorum."

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.