Kahraman TV

Öztunç: "Kahramanmaraşspor Sahipsiz Bırakıldı"

KAHRAMANMARAŞ

CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, Kahramanmaraşspor hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Öztunç, sosyal medya hesbaında yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"Şehirlerde toplumu bir araya getiren en önemli unsurlardan biri de futboldur. Kahramanmaraşspor bu sıralarda sahipsiz, sahipsiz kalmaya da devam ediyor.

AK Parti Hükümeti geldiği günden bu yana Gaziantep'e, Adana'ya, Kayseri'ye stad yaptı, bu şehirlerin futbol takımları süper lige çıktı ama maalesef Kahramanmaraşspor's stad yapılmadı.

Kahramanmaraşspor sahipsiz bırakıldı.AK Partililer her seçim geldiğinde ellerin stad fotoğrafı 'İşte Kahramanmaraş'a bu stadı yapacağız' diyorlar.

Milleti kandırıyorlar. oyları alıyorlar sonra üstlerine yatıyorlar. Kahramanmaraş'ın futbolu ve mevcut stadı elinden gitti. Orayı da ellerinden aldılar.

Yani Kahramanmaraşspor'a diyorlar ki Kahramanmaraş'ta olma, Kahramanmaraş'ta oynama. Ne Büyükşehir Belediye Başkanı sahip çıkıyor ne de AK Parti iktidarı sahip çıkıyor.

KAHRAMANMARAŞSPOR'DAN NE İSTİYORSUNUZ?

Yazıktır, günahtır, Kahramanmaraşspor'dan ne istiyorsunuz?Ne olur Kahramanmaraşspor'da büyüyüp süper lig çıksa? Neyi eksik Kahramanmaraş'ın?

Kahramanmaraş'ın eksiği yok ama Kahramanmaraş'ın AK Parti'ye verdiği çok oy var. Ondan dolayı böyle yapıyorlar. Kahramanmaraş'ı çantada keklik görüyorlar.

AK Parti'nin Kahramanmaraşspor'a yaptıklarını edelerin vicdanına bırakıyorum."

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.