Kahraman TV

Öztunç Kahramanmaraş'tan AK Parti’ye Seslendi: Tereyağı Gibi Eriyorsunuz!

KAHRAMANMARAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, partisinin Kahramanmaraş İl Danışma Kurulu toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulundu.

İl Danışma Kuruluna vatandaşların ve partililerin ilgisinden dolayı memnuniyetini dile getiren Öztunç: “İşte Cumhuriyet Halk Partisi'nin Kahramanmaraş’taki gücü budur. Gelsinler baksınlar salonlar nasıl dolarmış meydanlar nasıl ordalarmış görsünler. En son Cumhurbaşkanı Kahramanmaraş'a geldiğinde tırları ikide bir yanaştırdılar alanı daralttılar. Bin kişi yoktu meydanda. Cumhurbaşkanı geçmişte binlerle karşılanan Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraş'ta bin kişiye zar zor konuştu.” Dedi.  “TEREYAĞIN TAVADA ERİDİĞİ GİBİ ERİYECEKSİNİZ!” Konuşmasında AK Parti’ye seslenen Öztunç, “Bu millet size geçmişte çok güç verdi. Kahramanmaraş hep çantada keklik gördünüz, şimdi tereyağı nasıl tavada eriyorsa öyle ediyorsunuz ve erimeye devam edeceksiniz. Değerli hemşerilerim, Türkiye büyük sıkıntılı günlerden geçiyor. Ekonomik kriz ortada yurttaşlarımız maalesef geçinemiyorlar. Evlerine ekmek dahi götüremez hale geldiler. Kahramanmaraş'tan da gördük görüntüler yansıdı. Halk Ekmeğin önünde metrelerce, neredeyse kilometrelerce kuyruklar oluşturuyor. Niye? Biraz daha ucuz ekmek alabileyim diye. Neden? Çünkü her şeyin fiyatı çok arttı. “ ifadelerini kullandı.
“KURLA MÜCADELE NASRETTİN HOCA HİKAYESİ GİBİ”
AK Parti’nin Döviz Kuru ile mücadelesinin Nasrettin hoca Fıkrasına benzediğini söylen Öztunç, “Döviz kurunu izlediniz, gördünüz arttıkça arttı. 17-18 Lira ’ya çıkarttılar, 10’a 11'e indirdiler. Nasrettin hocanın fıkrası gibi eşeği kaybettirdiler, sonra eşeği bulurlar. Peki, dolar düştü de marketteki yağın fiyatı niye düşmedi? Sevgili Kahramanmaraşlılar marketteki hiçbir şeyin fiyatı düşmedi. Bu nasıl düşme ya. İfadelerine yer verdi.
“DAVUL ÇALIP ALGI OLUŞTURUYORLAR”
Dolar yükselirken dış güçlerin oyunu diyenlerin şuan algı peşinde olduklarını dile getiren Ali Öztunç, “Birileri dolar düştü diye halay çekiyor, davul zoruna çalıyor. Bakıyorsun kim bunlar AK Parti’nin yöneticileri davul çaldırıp algı yaratıyorlar. Dolar 12 Lira ‘ya çıkarken dış güçler, 18'den inerken Tayyip Erdoğan öyle mi? Milletin buna kanacağını mı zannediyorlar?” dedi.

“HEPİNİZ MALİYE BAKANI OLABİLİRSİNİZ” Sürekli Maliye Bakanı değişmesini ve ekonomideki sıkıntıları eleştiren Öztunç, “Bir Maliye Bakanı getirdiler, şimdi sürekli değiştiği için maliye Bakanı ismini de bilmiyoruz. Bu arada sevgili hemşerilerim hepiniz maliye Bakanı olabilirsiniz. Maliye Bakanı olmanın kriteri ekonomist falan olmak değil. Nurettin Nebati Maliye Bakanı olduğuna göre hepiniz Maliye Bakanı olabilirsiniz. 
“GÖZLERİME BAK”
Vallahi billahi tek yapmanız gereken bir şey var, vatandaşın karşısına geçeceksiniz “gözlerime bak” diyeceksiniz. Yarın pazara gidin, pazarda alışveriş yaparken pazarcı esnafı kardeşimize deyin ki 3 kg salatalık domates patlıcan alın. Pazarcı para isteyince deyin ki gözlerime bak. 
“SANDIKTA MİLLETİN SOPASI GELİYOR”

Öyle değil mi gözlerime bak diyor Maliye Bakanı Nurettin Nebati. Dün demiş ki geliyor gelmekte olan.Ama maliyenin sopası geliyor demiş. Şimdi bir defa bizim bu sloganımızı kabullendiler güzel. Geliyor gelmekte olan ama ne geliyor biliyor musunuz? Milletin sopası geliyor. Eyy AK Parti milletin sandıkta sopası geliyor.” ifadelerine yer verdi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.