Kahraman TV

Öztunç: Ak Troller Saldırsın Umurumda Değil, Depreme Karşı Harekete Geçin

KAHRAMANMARAŞ

CHP Doğa Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, Kahramanmaraş'ta sık sık yaşanan deprem sorunu hakkında "Ak Troller Saldırsın Umurumda Değil, Depreme Karşı Harekete Geçin" uyarısında bulundu.

CHP Doğa Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, Kahramanmaraş'ta sık sık yaşanan deprem sorunu hakkında "Ak Troller Saldırsın Umurumda Değil, Depreme Karşı Harekete Geçin" uyarısında bulundu. 

Milletvekili Öztunç, yaptığı açıklama da şu ifadelere yer verdi;

"Değerli Kahramanmaraşlı hemşehrilerim; bir kaç gündür memleketimiz maalesef depremlerle sarsılıyor. Günlerdir çok sayıda 1.3 ile 4.6 arası büyüklükte deprem yaşandığını Kandilli rasathanesinin verilerinden görebiliyoruz. Bu bize bir kez daha Kahramanmaraş’ın deprem gerçeğini gösterdi. Ben bu gerçeği daha önce defalarca dile getirdim ve yetkilileri uyardım. Basın toplantısı yaptım söyledim, TBMM’de konuştum anlattım. Bir an evvel Kahramanmaraş’ın yapı stoku çıkartılmalıdır. Depreme dayanıklı olmayan yapılar tespit edilmelidir. Güçlendirmeler yapılmalıdır. Deprem öncesi tedbirler alınmalı, deprem anı için bilgilendirme yapılmalı ve deprem sonrası için hazırlıklı olunmalıdır dedim. Ama maalesef Kahramanmaraş’ı yöneten anlayış kulağının üstüne yatmaktadır.

"PARA DIŞINDA HİÇBİR ŞEYİ UMURSAMIYORLAR"

Hiçbir şeyi umursamıyorlar para dışında. Örnek mi ? Deprem fay hattı üzerine Necip Fazıl Şehir hastanesini yaptırdılar. Bazı AK Partili yöneticiler, ağalar daha da çok zengin olsun diye bunu yaptılar. Etmeyin eylemeyin dedik dinlemediler, şimdi 4.6 büyüklüğündeki depremde hastanede çatlaklar oluştu, kolonlar zarar gördü. Ve maalesef hem AK Partili yerel yönetim hem de AK Parti- MHP koalisyon hükümeti Kahramanmaraş’ın deprem gerçeği ile ilgili kılını kıpırdatmıyor. Şimdi ben bunları söylüyorum diye hemen trollerini harekete geçirecekler, parti teşkilatlarının Whatsup gruplarından talimatlarla bana saldıracaklar. İstediklerini yapsınlar umurumda değil. Ben bu gerçekleri söylemeye devam edeceğim.

"ŞEHRİ YÖNETTİĞİNİ ZANNEDEN BECERİKSİZLER HAREKETE GEÇMELİ"

Allah göstermesin büyük bir deprem şehrimizi sıkıntıya sokar çok can kaybına sebep olur. O gün geldiğinde ah vah dememek için artık harekete geçmek gerekir. Ben uyarıyorum. Sorumluluğumun gereği olarak görevimi yapıyorum. Şehri yönettiğini zanneden beceriksizler de artık harekete geçmeli ve ciddi, somut çalışmalar yapmalıdır" dedi.

Yorumlar (1)

Mahmut DAŞ 2 Yıl Önce

Sayın vekilim, Biz hâlihazırda Necip Fazıl Şehir Hastanesindeyiz.Hastane sağlam fakat K.Maraş merkezde bulunan eski yapılar derhal yıkılıp sağlam yapılara yerleştirilmelidir.Güzel bir çalışma yapılmalıdır.Lütfen Vekilim ak trol diyerek saldırmayın bizim partimiz yok ama hizmet eden değerli Cumhurbaşkanımızın hizmetleri için seviyoruz.inanın taraflı olduğunuz için her ak hizmetlerin yanlış olduğunu savunmayın.doğruyu bizim gibi tebrik,yanlışı altarnatifiyle birlikte eleştirin.saygılar

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.