Kahraman TV

"Özel Atom Karıncalar Anaokulu"nda 2. Şube Açılışına Özel Kampanya!

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş’ın En Güvenilir Okulu “Özel Atom Karıncalar Anaokulundan 2. Şubesinin açılışına özel kampanya! 6 yıllık tecrübesiyle Aliya İzzet Begoviç parkı karşısında 2. Şubesini açan Atom Karıncalar Anaokulu depremin yaralarını sarmak ve enflasyona inat Kahramanmaraşlı velilerin yanında.

Kahramanmaraş’ın en kapsamlı ve güvenilir adreslerinden biri Atom Karıncalar Anaokulu, hem anaokulu olarak hem de kreş ve gündüz bakım evi olarak 2 şubesiyle Kahramanmaraşlılara hizmet vermeye devam ediyor. Alanında uzman kadrosuyla 0-6 yaş aralığındaki çocuklar için faaliyet gösteren anaokulu/kreş/gündüz bakımevi ailelerin rahatlıkla güvenmesini sağlarken, çocukların bilişsel, sosyal ve psikomotor gelişimine önemli katkı sağlıyor.

Özel Atom Karıncalar Anaokulunda Çocuklar Geleceğe Bir Adım Önde Başlıyor

Atom Karıncalar Anaokulu bünyesinde, İlköğretime Hazırlık, İngilizce, Satranç ve akıl oyunları, Spor ve Jimnastik, Değerler Eğitimi, Resim ve el sanatları, Müzik ve Ritim çalışmaları gibi birçok faaliyetle çocukları geleceğe emin adımlarla hazırlıyor. Özel Atom Karıncalar Anaokuluna erken kayıt yaptırarak fırsatlardan yararlanmak isteyen aileler, (0344) 215 88 00 numarasından ön görüşme yaparak detaylı bilgi edinebilir ve kampanyalardan yararlanabilirler. Kontenjanları sınırlı olan okulda çocuklarınız, temiz, güvenilir ve aile sıcaklığı olan bir ortamda hayata bir adım önde başlayacak.

2. Şubenin açılışına özel indirim fırsatlarını kaçırmayın!

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.