Kahraman TV

Özdemir: "Müteahhite İtibar Etmiyorum"

KAHRAMANMARAŞ

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir, Arsan Kavşağı'na açılan pankartla ilgili konuştu.

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın programı sonrasında açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın programdan memnun kaldığını belirten Özdemir, "Cumhurbaşkanı Erdoğan aslında 45 gün önce gelecekti. Ege Bölgesi'ndeki yangınlar sebebiyle gecikti. Biliyorsunuz ki ana konsept gençlik buluşması arkasından da toplu açılışı yapmak istediğimiz tesislerimiz vardı.Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bütün ekibiyle gelmesinin bizim için şu avantajı var. Şehrimizle ilgili takip ettiğimiz bazı yatırımlarda aksayan yönleri Cumhurbaşkanı Erdoğan'a söyleyerek hızlı netice almamıza sebep oldu." dedi.

"MÜTEAHHİTE İTİBAR ETMİYORUM"

Arsan Kavşağı'nın son durumu hakkında bilgi veren Ahmet Özdemir, "Arsan Kavşağı Karayolları Genel Müdürlüğü yani Ulaştırma Bakanlığı'nın yaptığı bir kavşak. Bizim de kavşak planlamamızın beşincisi. Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı ile altıncısını yapacağız. Arsan'da müteahhitten kaynaklı bazı aksaklıklar oldu. Vatandaşlarımız da sosyal medyada da bitirilemedi diye şikayet ediyorlar. Kavşak başlayalı 1 yıl 2 ay oldu. Biz de müteahhitlerimize, vekillerimizin hepsiyle sıkıştırıyoruz. Sayın Bakanımız da bu konuyla ilgili müteahhite bitireceksin diye talimat verdi. Bedellerini de ödediler. Bu şu mesajdı aslında; 'Biz bu işe el koyduk, eğer müteahhit bunu tamamlamazsa biz bunu başka şekilde tamamlayacağız.' Ulaştırma Bakanlığı ben artık buraya hakimim mesajını vermek için bunu yaptı. Kamuoyunda bunu yanlış değerlendiren vardır ama biz o kısmında değil, bir an önce bitmesinden yanayız." ifadelerini kullandı.

Normalde yıl sonunda kavşağın bitirilme tarihi olduğunu belirten Özdemir, "Müteahhit ekim ayının sonunda bitirmeyi taahhüt ediyor fakat ona itibar etmiyorum. Bakanlığın bize söylediği tarih 31 Aralık." dedi.

https://kahramantv-com.cdn.vidyome.com/embed/0r7DGsKPw4Q.html
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.