Kahraman TV

Osman Bozkurt ve Ekibi: Nankörlük Olur!

KAHRAMANMARAŞ

Sezonun ilk yarısında Kahramanmaraşspor'un başında görev yapan ve daha sonra istifasını sunan Teknik Direktör Osman Bozkurt ve ekibinden yeni teknik direktöre destek geldi.

Osman Bozkurt, Ömer İnce ve Çetin Canlı'nın 'KAHRAMANMARAŞSPOR AİLESİNE' başlığı ile yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı;

"Kahramanmaraşspor’umuzda yaşanan teknik ekip değişikliği ve sonrasında görev verilen Teknik Direktör hakkında gerek sosyal medyada gerekse yerel basında yapılan yorum ve değerlendirmelerin kurulduğu tarihten itibaren profesyonel liglerde mücadele eden takımımıza zarar verdiğini düşünüyoruz. Bizi tanıyanlar gerek futbol hayatımızda gerek sosyal yaşantımızda kendisi için değil takımı için oynamanın hayat felsefemiz olduğunu çok iyi bilirler.

"KİŞİSEL MENFAATLARİMİZ DEĞİL, KULÜBÜN MENFAATLERİ ÖNEMLİ"

Kahramanmaraşspor Kulübünün altyapısından yetişmiş, bu takımda forma giymiş, hocalık yapmış bu şehrin evlatları olarak, kendi kişisel menfaatlerimizi kulübümüzün menfaatlerinden üstün tutmamız en hafif tabiriyle nankörlük olur. Bu kulüp ve yöneticileri bize Kahramanmaraşspor’da futbolcu olarak, hoca olarak görev verdiler. Bunun için tekrar teşekkür ederken şunun unutulmamasını istirham ediyoruz; Futbolcularda, hocalarda, yöneticilerde geçicidir. Bugüne kadar yüzlerce, binlerce oyuncu, hoca ve yönetici değişti. Asıl olan bunlar değil Kahramanmaraşspor Kulübüdür. Futbolcular, hocalar ve yöneticiler eleştirilebilir ama bu eleştiri yapılırken Kahramanmaraşspor Kulübü’nün kurumsal itibarına zarar verilmemeli.

"FİNANSAL ZORLUK, KISITLI BÜTÇE"

Hiçbir takım hiçbir oyuncu her maç mükemmel oynayamaz. İşler her zaman planladığımız gibi gitmeyebilir. Kahramanmaraşspor maalesef finansal zorluklarla boğuşan bir kulüp. Buna rağmen PTT 1. Lig’den düştüğümüz yıldan sonraki 6 yılda ilk defa küme düşmenin değil de play-of ve şampiyonluğun konuşulduğu bir ilk devre yaşadık. Kısıtlı bir bütçeyle, sınırlı imkanlarla yakalanan başarı sonunda taraftarların gittikçe yükselen beklentilerinin son 3 maçtaki mağlubiyetler sonrası karşılanmaması üzerine ekip olarak istifa ettik.

"İSTİRHAM EDİYORUZ"

Süper Lig tecrübesi yaşamış Kahramanmaraşspor’umuzun şanlı tarihi ve geçmişini, her ferdi Kahraman şehrin potansiyeli ve kapasitesini göz önünde bulundurduğumuzda, şampiyonluğa susamış taraftarlarımızın bu beklentisini ve muhteşem coşkusunu normal karşılıyor ve saygı duyuyoruz. Fakat artan beklentileri karşılayacak finansal imkanların yokluğunu da unutmamalarını istirham ediyoruz.

"KENDİ YAĞINDA KAVRULAN BİR TAKIM"

Teknik direktörlerde, yöneticilerde daha kaliteli oyuncular transfer etmek isterler. Çünkü daha kaliteli oyuncuların olduğu bir takım elbette daha fazla izlenecek. Bu da daha çok gol, daha çok seyirci daha çok gelir anlamına gelir. Fakat Kahramanmaraşspor kısıtlı bir bütçeyle, kendi yağında kavrulan bir takım.


Gönül isterdi ki yine bu şehrin evlatlarından birisi Kahramanmaraşsporumuzda görev alsın ama bu olmadı. Bundan sonra bize düşen göreve gelen hocamıza ve oyunculara destek olmaktır. Bu anlamda Kahramanmaraşspor’umuzda göreve getirilen yeni teknik direktörümüz Bülent Akan’ın performansı görülmeden yapılan acımasızca eleştirileri doğru bulmuyoruz. Yeteneklerine göre değil de isimlerine göre seçilerek görev verilen Oktay Derelioğlu, Cafer Aydın, Yılmaz özlem gibi teknik direktörlerin akıbetlerini hepimiz biliyoruz. Kahramanmaraşspor Kulübümüzün menfeatleri için bu takıma gönül veren taraftarlarımızın biraz sabırlı olmalarını tavsiye ediyor yeni Teknik Direktörümüz Bülent Akan’a canı gönülden başarılar diliyoruz."

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.