Kahraman TV

Osman Ay: Kötü Gidişatı Gençlerimizle Düzelteceğiz!

KAHRAMANMARAŞ

Geçtiğimiz günlerde İYİ Parti Onikişubat İlçe Başkanlığı’na seçilen Osman AY, yönetim kurulu ile birlikte Kahramanmaraş’ın Genç Gazetecilerinin bir arada olduğu Kahraman TV’yi ziyaret etti.

Gençlerle sohbet eden Ay, “Umutlarının gençler” oluğunu söyledi.

Kahraman TV’den Hasan Çiftçioğlu’na yaptığı açıklamada: “İYİ Parti Onikişubat ilçesi’nin kongresini yaptık. Onikişubat'ı daha iyi hale getirmek için ülkeyi daha özgür bir hale getirmek için daha refah seviyesi yüksek bir hale getirmek için mücadelemizi vereceğiz”.

“AKŞENER’İ BAŞBAKAN YAPACAĞIZ” “Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener 'i Başbakan yapmak için çalışmalarımız devam edecek.
Hepimiz Türkiye’mize sahip çıkacağız, evet kötü bir gidişat var. Bu kötü gidişatı da gençlerimizle birlikte düzelteceğiz” ifadelerini kullandı.

“MÜLAKAT KALKACAK. LİYAKAT GELECEK”

Türkiye’ye ve gençlere sahip çıkacaklarının altını çizen Ay, “Şuan konuştuğumuz gençler maalesef içimizi parçalayacak şekilde konuşuyor. Gençlerin şuan kafasındaki en önemli hususlardan bir tanesi "nasıl yurt dışına çıkarım". Gençleri bu seviyeye getiren şey aslında adaletsizlik, liyakatsızlik ve özgürlüklerinin kısıtlanmış olması. Her ne yaparsam yapayım mülakat denilen bir kavram var. Ne kadar çalışırsam çalışayım mülakata takılacağım günün sonunda diye düşünüyor olması. Ve bu ülkede maalesef bir gelecek görmüyor olması. Mülakat kalkacak yerine liyakat gelecek” dedi.

Dijital Yayın Koordinatörü İlker Apaydın, Kahraman Tv’yi ziyaret eden Osman Ay ile ilgili şu ifadeleri kaydetti: “Osman Ay ve yönetimine İYİ Parti Onikişubat ilçe başkanlığı sürecinin hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bugün Kahramanmaraş'ın genç gazeteciler Kahraman Tv'yi ziyaret ettiler, çok da güzel ziyaret oldu. Kahramanmaraş adına istişarelerde de bulunduk” dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.