Kahraman TV

Ora Halı Yıkama‘da Kaçırılmayacak Yıkat-Götür Kampanyası

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş'ta halı yıkamadaki güvenilir adres Ora Halı Yıkama'a, pandemi sürecinde Kahramanmaraşlı vatandaşlarının cebini düşünen bir hamlede bulundu.

Kahramanmaraş'ta haılıları el ve ayak değdirmeden bitkisel ürünlerle yıkama gerçekleştirdiğini belirten Ora Halı Yıkama yöneticisi Zülfikar Çırak,"Vatandaşların pandemide evde kalmaları süresince, halıların evde araç filtresi görevi yaptığı için bayağı bir tehlikeli günlerden geçtiler. Bütün Kahramanmaraş'a sizlerin aracılığıyla teşekkür ediyoruz. Bizleri aradıklarından sonra halıları buraya getirip çırpmasını yapıyoruz. Kıl ve tüylerden arındrırarak full otomatik makinelerimizden el ayak değmeden, orjinal bitkisel ürünlerle yıkamasını yapıyoruz dedi."

HALILARINI GETİRENE YÜZDE 30 İNDİRİM

Halı yıkamada şampuanın çeşitlerinin çok olduğunu belirten Çırak, şampuan firmasının da ürünlerinin arkasında olmasına güvenerek kendilerinin de yıkadıkları halının arkasında durduklarını belirtti.

Müşterilerinin kendilerini ziyaret ettiklerinde inançlarında da etkili olacağını vurgulayan Zülfikar Çırak, "Gelip burayı görseler, çayımızı kahvemizi içseler yüzde 90 bu firmalar elenir. En bütük kaybımız müşterilerimiz dükkanımızda nasıl yıkadığımızı görmemeleridir. Buradaki yıkayıp evine götürdüğümüz müşterimiz puanının orada veriyor." ifadelerinde bulundu.

Yıkat-götür kampanyası ile müşterilerin işlemlerin görmesi açısından önemli olduğunu söyleyen Çırak, müşterilerin halıları kendileri getirmeleri takdirinde yüzde 30'a varan indirimlerin sağlandığı bilgisini iletti.

Gözden kaçabilen lekelerin de garantisini veren halı yıkama yöneticisi, halıların teslim edilene kadar garanti altında bulunduklarını belirtti. 

Kahramanmaraş'ta 150 metreye kadar halı cinsine göre tek seferde yıkama yapılabilen Ora Halı Yıkama'da şehrin en büyük halı yıkama makinası burada bulunuyor.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.