Kahraman TV

Nursi Çeleğen: Hayallerimiz Yarım Kaldı; Sitemli ve Üzgünüz

KAHRAMANMARAŞ

AK Parti Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen bir internet televizyonuna yaptığı açıklamada; aday gösterilmemesiyle ilgili yarım kalan hayallerinin olduğunu, bu nedenle de sitemli ve üzgün olduğunu söyledi.

İşte Nursi Çeleğen'in Açıklamaları;

"5 yıllık görev süremizde ksıtlı imkanlarla Ekinözü insanımıza hizmet etmeye çalıştık. 5 yıllık süre içerisinde yarım kalan hayallerimiz vardı, projelerimiz vardı. Devam ederiz diye düşünüyorduk ama takdiri ilahi böyleymiş. İnşallah 31 Mart seçimlerinde yarım kalan projelerimizle ilgili Ekinözü ilçemize sadece hizmeti düşünen nefsini düşünmeyen kamuya hizmet edecek bir arkadaşın Ekinözü'ne başkan olmasını istiyoruz. 

"5 YIL DAHA HAYALLERİMİZ VARDI"

5 yıllık süre içerisinde 6 kez seçim geçirdik. 15 Temmuz'u yaşadık. Çok kısıtlı imkanlarla ilçemize hizmet etmeye çalıştık. 5 yıl daha hayallerimiz vardı bu hayallerimizide gelen arkadaş inşallah gerçekleştirir. Tabi bu konuda biz biraz kırgın ve üzgünüz.

"SİTEMDE VARDIR, ÜZGÜNLÜKTE"

Ekinözü coğrafya olarak çok güzel bir yer. İnşallah Ekinözü ilçesinin insanlarıda sağduyulu bir şekilde kendisine hizmet edecek insanı seçer. Şunu özellikle söylüyorum hayallerimiz yarım kaldı. Bununla ilgili içimizde sitemde vardır, üzgünlükte vardır.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.