Kahraman TV

 KMTSO Başkanı Buluntu: "Kervancıoğlu Şehrin Gönüllü Turizm Elçisidir"

KAHRAMANMARAŞ

Alpedo-Kervan Lezzet Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu, yeni seçilen KMTSO Başkanı Mustafa Buluntu'yu ziyaret etti.

Alpedo-Kervan Lezzet Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu, yeni seçilen KMTSO Başkanı Mustafa Buluntu'yu ziyaret etti.

Ziyarette şu ifadeleri kullandı;

KMTSO Başkanı Mustafa Buluntu ;

“Öncelikle teşekkür ediyorum Sami beye Kervan Gurubuna ve şehrimize yaptığı katkılardan dolayı da teşekkür ediyorum. Sami bey şehrimizin gönüllü turizm elçisi tüm Türkiye’de hatta ulusal bazda ülkemize hem şehrimize ciddi manada tanıtıyor. Bugün de bizi ziyaret ettiler. Hem gıda konusunda hem de dondurmanın geleceği konusunda bir çok istişarelerde bulunduk. Yakında çok ciddi çalışmalar yapacağız. Biz kendilerini seviyoruz, her türlü desteğe de hazırız” dedi.

Alpedo-Kervan Lezzet Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu;

"Çok değerli çok kıymetli iş insanımız Mustafa Buluntu kardeşimizin ziyaretindeyiz. Bizde bu süreçte Kervan Lezzeti olarak sayın başkanımızın her zaman yanında olduk. Kervan ailesi olarak her zaman sayın başkanımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Çünkü sevdamız Kahramanmaraş diyorum. Başkanımın da sevdası Kahramanmaraş. Sayın başkanımla çok eski bir dostluğumuz var kardeşliğimiz var. Biz Kervan ailesi olarak başkanıma görevlerinde başarılar diliyoruz. Yönetim Kurulu Ekibine başarılar diliyoruz. Başkanımı çok seviyoruz, Allah onlardan razı olsun. Çok değerli iş insanımız Kipaş Yönetim Kurulu Başkanımız Hanefi abimiz şehrimizin abisi, oda yeni Meclis Başkanlığına seçildi. Hanefi abimizi de tebrik ediyorum" dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.