Kahraman TV

MÜSİAD'da Sami Kervancıoğlu Dönemi

KAHRAMANMARAŞ

Alpedo ve Kervan Pastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu MÜSİAD başkanlığı ile ilgili açıklamalarda bulundu

Alpedo ve Kervan Pastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu Kahraman TV’ye özel açıklamalarda bulundu.

İş İnsanı Sami Kervancıoğlu MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan tarafından Kahramanmaraş MÜSİAD Başkanlığına atandı. İki gün önce MÜSİAD binasında görevi devralan Sami Kervancıoğlu MÜSİAD Başkanlığına İlişkin yaptığı açıklamada, ’Kahramanmaraş’ımız Türkiye’nin en değerli illeri arasında yer almaktadır. Bu zamana kadar ki süreçte Mustafa Buluntu beyefendi görevini yerine getirmiş ve hizmet etmiştir. Sizlerin de malumu kendisi belediye başkanlığı için aday adaylığı sürecine girmiştir. MÜSİAD Genel Başkanımız Abdurrahman Kaan beyefendi bizleri aradı ve böyle bir görevi bize uygun gördüğünü belirtti’ dedi.

'YENİ YÖNETİM KURULU OCAK AYINDA HAZIR OLACAK'

Görevi iki gün önce devraldığını ifade eden Sami Kervancıoğlu, ‘MÜSİAD 15 -20 Ocak tarihleri arasında Türkiye Genelinde Genel Kurul gerçekleştirecek. Bizler de o tarihe kadar yönetim kurulumuzu oluşturup kamuoyu ile paylaşacağız. Gerek yönetim kurulu üyelerimiz gerek şahsım Kahramanmaraş’ı her alanda Türkiye’nin dört bir yanında temsil etme noktasında mücadele vereceğiz. Bu şehir bir değer ve bu değeri en iyi şekilde temsil etme noktasında kararlıyız. Geçmiş dönemde başkanlık yapan Mustafa Buluntu ve yönetimine teşekkür ediyorum’ ifadelerini kullandı.

HABER: İlker APAYDIN

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.