Kahraman TV

MÜSİAD Başkanı Kervancıoğlu'dan, Gazilere Ziyaret

KAHRAMANMARAŞ

MÜSİAD Kahramanmaraş Şube Başkanı Sami Kervancıoğlu, Başkan Yunus Karaman ile Kahramanmaraş gazilerine ziyarette bulundu.

MÜSİAD Kahramanmaraş Şube Başkanı Sami Kervancıoğlu, Türkiye Harp Malulü, Gaziler ve Şehit Aileleri Derneği Kahramanmaraş Başkanı Yunus Karaman ile Gazi İbrahim YILMAZ ve Gazi Osman Nuri GÜLMEZ'i evinden ziyaret ettiler. 

Kervan Alpedo Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu, Gazi İbrahim Yılmaz'ı evinden ziyaret etti. Kervancıoğlu, sosyal medya hesabından şu paylaşımda bulundu;

"Türkiye Harp Malulü, Gaziler ve Şehit Aileleri Derneği Kahramanmaraş Başkanı Yunus Karaman ile 2005 yılında Bingöl'de yaralanıp Gazi olan İbrahim YILMAZ'ı evinde ziyaret ettik. Değerli Gazimize nazik ev sahipliği için minnet ve şükranlarımı sunarım."

Kervancıoğlu, Gazi Osman Nuri Gülmez'i evinde ziyaret etti. Kervancıoğlu, sosyal medya hesabından şu ifadelere yer verdi; 

"Türkiye Harp Malulü Gaziler ve Şehit Aileleri Derneği Başkanı Yunus Karaman ile 1996 yılında Cudi dağında operasyonda Gazi olan Osman Nuri GÜLMEZ'i evinde ziyaret ettik. Değerli Gazimize nazik ev sahipliği için minnet ve şükranlarımı sunarım."

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.