Kahraman TV

Murat Aras’tan Havalimanı Tepkisi: Ya Kapatın ya da İşler Hale Getirin!

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş Eczacılar Odası Başkanı Bahtiyar Murat Aras, Kahramanmaraş havalimanına iniş yapamayan uçak nedeniyle yetkililere tepki gösterdi.

Murat Aras sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; 

“Dün geceki Ankara - Kahramanmaraş uçağı GPS sinyali alamama gerekçesiyle tertemiz bir havada yine şehrimize inemedi . 

“YA KAPATIN, YA DA İŞLER HALE GETİRİN”

Tüm yetkililere sesleniyorum, ya bu havalimanını işler hale getireceğiz ya da kapatacağız. Kahramanmaraşlılara eziyet edilmekten vazgeçilmelidir.” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar (5)

Seyfi Arıkan 5 Yıl Önce

Memleketi KMaraş için çalışmadan haketmedikleri (Haram) parayı alan milletvekilleri utansın.G.Antebin seferleri artıyor,diğer hizmetlerde aksama olmuyor K Maraş a gelince bu tür vekiller ,siyasetçiler ve bu bizim vurdum duymazları görmeyen hükümette bir şey yapmıyor.

Vatandaş 5 Yıl Önce

Millet vekilleri utansın diyeceğim ama utanmıyorlar.Haketmedikleri(Haram) parayı yemekle meşguller.

Bayram Oğuzhan 5 Yıl Önce

Havalanı yetersiz fakat sefer sayısı da yetersiz çaba sarf ettiklerini söylüyor lar âmâ nafile herkes işini yapsa böyle olmaz

İbrahim dincturk 5 Yıl Önce

Boşuna çene calmayin uçağın marasa inmesine engel olan faktörler var birinci faktorhava alanlarında ve acentalarda marasa bilet almak isterseniz marasa ucakyok antene var derler maksat marasa uçağın gitmesini engellemek bunu kimleryapiyor Antepli işgüzar insanlar hicbir

Ahmet 5 Yıl Önce

Verdiğimiz oylar haram olsun Aldıkları maaşlar ve çaldıkları paralar komisyonlar hatam olsun. Arsalar bağlar bahçeler hazineler belediye arsaları haram olsun hayrını gormesinler.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.