Kahraman TV

Muhsin Yazıcıoğlu Davasında Kavga Görüntüleri

KAHRAMANMARAŞ

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Kahramanmaraş Adliyesi’nde görülen Muhsin Yazıcıoğlu davasında tepkiyle karşılandı.

Yazıcıoğlu Davasında Yaşananlar Tartışmanı Perde Arkası

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Kahramanmaraş Adliyesi’nde görülen Muhsin Yazıcıoğlu davasında tepkiyle karşılandı.

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici BBP Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nun Kahramanmaraş Adliyesi’nde görülen davaya katıldı, ortalık gerildi.

Muhsin Yazıcıoğlu’nun eşi Gülifer Yazıcıoğlu BBP Genel Başkanı Mustafa Destici’nin üzerine yürüdü ve duruşma salonunda ‘Buradan Kalkın, Çıldırtmayın Bizi’ diyerek tepki gösterdi.

DESTİCİ: ‘Her zaman öncelik aileler dedim’

Muhsin Yazıcıoğlu’nun eşi Gülifer Yazıcıoğlu’nun BBP Genel Başkanı Mustafa Destici’nin gelmeden alınmadığını iddiaları üzerine salonda açıklama yapan BBP Genel Başkanı Mustafa Destici,’Bizim farklı bir kapıdan girme nedenimiz kapının önünün dolu olmasıdır. Ben başsavcının odasına bile uğramadım. Burada ki arkadaşların yol göstermesi neticesinde farklı bir kapıdan salona girdim. Bu salona bütün Büyük Birlik Partililer girebilir. Herkesin girme hakkı vardır. Her zaman öncelik aileler dedim. Ailelerden sonra parti ve parti yöneticileridir dedim. Burada en önemli olan şey birliğimizdir, beraberliğimizdir. Başka konuları buraya taşımanın hiç kimseye de faydası yoktur. Herkese teşekkür ederim’ açıklaması üzerine BBP’li Remzi Çayır ile Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici arasında tartışma yaşandı.

BBP’Lİ REMZİ ÇAYIR: ‘Boş Konuşuyorsun’

BBP’li Remzi Çayır Genel Başkan Mustafa Destici’nin konuşmasının ardından ‘BOŞ KONUŞMA’ şeklinde çıkışta bulundu. BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ise Remzi Çayır’a,’Ne boş konuşması. Kışkırtıyorsunuz insanları’ diyerek cevap verdi. BBP’li Remzi Çayır ise konuşmasında,’Partiyi bu hale getirenler sizsiniz. Sen ve senin gibiler. Ne hale geldi bu parti?’ açıklamasında bulundu. Yaşanan kısa süreli tartışmanın ardından duruşma kaldığı yerden devam etti. Elimize ulaşan görüntülerde BBP Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nun eşi Gülifer Yazıcıoğlu’nun sakinleştirilmeye çalışıldığı görüldü.

Haber: İlker Apaydın

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.