Kahraman TV

Milletvekilleri Ulaştırma Bakanına Konuyu Arz Etmişti, Yine Kahramanmaraş Seferi Son Dakikada İptal Edildi

KAHRAMANMARAŞ

Ankara'dan Kahramanmaraş'a gelmesi beklenen Anadolu Jet'e ait uçak iptal edildi.

Son zamanlarda Kahramanmaraş'a gelmesi planlanan uçakların son dakikada iptal edilmesi vatandaşların tepkisine neden oldu.

Ankara'dan Kahramanmaraş'a gelmesi beklenen Anadolu Jet'e ait uçak önceki gün iptal edildi.

Kahramanmaraş'a gelecek yolcular Gaziantep'e inmek zorunda kaldı.

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri konuyu Ulaştırma Bakanına ve THY Genel Müdürlüğü'ne bildirmiş, yetkililerden Türkiye genelin bazı uçakların bakıma alındığı için sefer sayısında azalma olduğu bilgisi gelmişti.

Bunun üzerine son dakikada iptal edilen uçakların vatandaşları zor durumda bıraktığını belirten AK Parti Milletvekilleri bu konuda daha dikkatlı davranılması hususunda yetkililere durumu arz etmişti.

AK Parti Milletvekillerinin durumu bildirmesine rağmen konuyla ilgili gerekli hassasiyetin gösterilmemesi vatandaşların dikkatinden kaçmadı ve onlarca yolcu uçal biletini sosyal medya hesabından paylaştı.

Yorumlar (4)

Seyfi Arıkan 5 Yıl Önce

K.Maraşı’ı adam yerine koyan yok.Hangi alanda eh detirtecek hizmet almışki bu alandada alsın?

Hikmet 5 Yıl Önce

Siz hiç Kahramanmaraş milletvekilleri, Ali Öztunç u ayrı tutuyorum Kahramanmaraş'la ilgili bir sorunu dile getirdiklerini gördünüz mü duydunuz mu? Bırakın Kahramanmaraş in sorunlarını Türkiye geneliyle

Hikmet 5 Yıl Önce

Kahramanmaraş in akp milletvekilleri ilimiz sorunlarıyla ilgili mecliste hangi kanun tasarı ve teklifleri vermişlerdir. Haklarını yemeyelim bir milletvekili, Kahramanmaraş in hava durumunun trt den daha sıklıkla verilmesini istemişti, çiftçilerin hava durumuna göre çalışabilmesi için. Tarım ve hayvancılığı bitirdiklerinin farkında bile değiller!..

Hikmet 5 Yıl Önce

Kahramanmaraş akp nin oy deposu olmaya devam ettiği sürece, milletvekilleri mecliste torba yasalara el kaldırıp indirmekten başka bir iş yapamadık tan sonra,ne Kahramanmaraş in ne de Türkiye'nin hiç bir sorunu çözülmez.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.