Kahraman TV

Milletvekili Sezal Ziyaret Turunda

KAHRAMANMARAŞ

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Cihat Sezal bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Milletvekili Sezal, ziyaret ettiği yerleri soysal medya hesaplarından takipçileriyle paylaştı.

Mehmet Cihat Sezal; Onikişubat İlçe teşkilatımız İle birlikte İŞKUR İl Müdürümüz Ali YÜCE Bey’i ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldık.

Mehmet Cihat Sezal; Teşkilatımız ile birlikte Özel Halk Otobüscüleri ve Minibüscüleri Esnaf Odası Başkanı Mustafa BALTACI Bey’i ziyaret ederek, şehrimizdeki toplu taşıma sorunları üzerine değerlendirmelerde bulunduk.

Mehmet Cihat Sezal; Teşkilat mensuplarımız ile birlikte Bakkallar Bayiler ve Şekerciler Odası Başkanımız Şeref ÖZSOY Bey’i ziyaret ederek esnaf kardeşlerimizin yaşamış oldukları sorunları dinledik.

Mehmet Cihat Sezal; Teşkilat üyelerimiz ile birlikte İl Göç İdaresi Müdürümüz Harun DEMİRKOL Bey’i ziyaret ederek, şehrimizde misafir ettiğimiz yabancı uyruklu kardeşlerimizin son durumları hakkında bilgi aldık.

Mehmet Cihat Sezal; Teşkilat mensuplarımız ile DOĞAKA İl Kordinatörü Yusuf KÖLELİ Bey’i ziyaret ederek şehrimize sundukları ve planlamaları yapılan proje destekleri hakkında bilgiler aldık.

Mehmet Cihat Sezal; Teşkilat Yönetimimiz ile TKDK Kahramanmaraş İl Koordinatörümüz Ahmet Cemil CEYHAN Bey’i ziyaret ederek, IPARD II kapsamında kırsal alanların kalkınması, tarım yatırımları, el sanatları ve birçok alanda projeleri tamamlanan yatırım faaliyetleri ile büyüyen ve kalkınan şehrimiz üzerindeki çalışmalar hakkında bilgiler aldık.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.