Kahraman TV

Milletvekili Sezal: Görev Dağılımında Liyakat Esastır!

KAHRAMANMARAŞ

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Cihat Sezal ve AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Mücahit Kara Akdeniz Gazeteciler Cemiyeti yönetimi ve üyeleriyle bir araya geldi.

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Cihat Sezal ve AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Mücahit Kara Akdeniz Gazeteciler Cemiyeti yönetimi ve üyeleriyle bir araya geldi.

Çamlıca Restoran'da gerçekleşen programda konuşma yapan AK Parti Milletvekili Mehmet Cihat Sezal basın mensuplarının Kahramanmaraş ve ülke gündemine ilişkin sorularını yanıtladı.Milletvekili Sezal basın mensubunun Kahramanmaraş Kalesi ile ilgili sorusuna,'Kahramanmaraş Kalesi ile ilgili süreç aslında çok önceden başlamıştı. Kültür Turizm Müdürlüğü Büyükşehir Belediyesi'ne devredileceğini ilişkin yazıyıda gönderdi fakat seçim yoğunluğu nedeniyle süreç bu zamana kadar uzadı. Büyükşehir Belediyemiz devraldı. Orada belirtilen tarihte aslında Maraş Kalesi'nde yapılması gereken tadilat yapıldı' açıklamasında bulundu.

'BENİM SİYASET ANLAYIŞIMDA LİYAKAT ESASTIR'

Kahramanmaraş'a stadyum yapılması ile ilgili soruya da cevap veren Sezal'Stadyum konusunda vatandaşlarımızdan yoğun bir talep var. Bizde bu durumu ilgili bakanımıza ilettik. Sürecin takipçisiyiz' dedi.Tekke Mahallesi'ndeki kentsel dönüşümle ilgili de konuşan Sezal' Eylül-Ekim gibi Çevre Bakanımızı Kahramanmaraş'a getirmek istiyoruz. Aksu Çayı ve Tekke Mahallesi kentimizin öncelikli sorunları arasında yer almakta. Bizlerde bu kapsamda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yine Aksu Çayı ile ilgili de gerekli yerlerle görüşmelerimizi yaptık. İyileştirme var ama daha iyi duruma gelecek' açıklamasında bulundu.AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Cihat Sezal siyaset anlayışı ile ilgili olarak,' Biz bu şehre kim daha iyi hizmet ederse onun yanında oluruz. Benim siyaset anlayışıma göre liyakat esastır. İşi en iyi kim yaparsa onun yanında ve destekçisi olurum' dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.