Kahraman TV

Milletvekili Özdemir: 'Bunu Diyen Yalan Söyler'

KAHRAMANMARAŞ

Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Ahmet Özdemir Ve Mehmet Cihat Sezal Kahramanmaraş’tan Ankara’ya Çıkarma Yapan Ekinözülü Vatandaşları Gece Geç Saatlerinde Ziyaret Etti

Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekillleri Ahmet Özdemir ve Mehmet Cihat Sezal Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen'den memnuniyetlerini ifade etmek üzere Ankara'ya gelen Ekinözülüleri otelde ziyaret etti.

Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen’in karşıladığı Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri vatandaşların sorunlarını dinledi. Ekinözü ilçesinden gelen sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve muhtarlar Milletvekili Özdemir ve Sezal’a Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen’i yerel seçimlerde yeniden başkan olarak görmek istediklerini belirtti.

'BENİ ŞU MİLLETVEKİLİ DESTEKLİYOR DİYEN YALAN SÖYLÜYORDUR'

Konuyla ilgili Kahraman TV Mikrofonlarına özel açıklamalarda bulunan Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir, ‘Ekinözü İlçesinden kalkıp kilometrelerce uzaktan bizleri ziyaret eden vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bu bir gönül birlikteliğidir. Kahramanmaraş’tan gelen vatandaşlarımıza kapımız sonuna kadar açık. Böyle bir program düzenledikleri için Belediye Başkanımız Nursi Çeleğen’e, meclis üyelerine ve muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. Sizlerin buraya kadar gelip Ekinözü Belediye Başkanımız Nursi Çeleğen’e destek vermesi Genel Merkezimizin gözardı edeceği bir şey değildir. Elbette bizlere böyle bir konu hakkında fikrimiz sorulursa bizlerde vatandaşlarımızdan gelen talepleri genel merkezimize iletiriz. Takdir vatandaşlarımız ve genel merkezimizindir. Bir aday adayı çıkıp beni şu milletvekili destekliyor diyorsa yalan söylüyordur.’ ifadelerini kullandı.

‘BU ZİYARET SEÇİM ATMOSFERİNİN BAŞLADIĞINI GÖSTERİYOR’

Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Cihat Sezal ise Kahraman TV’ye özel açıklamasında, ‘Önümüzde seçim var sizlerin de malumu. İnşallah partimiz bu seçimden de başarıyla çıkacak. Seçim havasının başladığının göstergesidir bu ziyaret . Bizlere düşen Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri olarak adayımız kim olursa, onu desteklemektir. Belirlenen adayın Ekinözü ilçesi için ve memleketimizin için hayırlı olmasını diliyorum. Başta Ekinözü Belediye Başkanımız Nursi Çeleğen’e ve muhtarlarımıza, meclis üyelerimize ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Seçim sürecinin milletimize, Ekinözü ilçemize ve memleketimize hayırlı olmasını temenni ediyorum’ dedi.

Ekinözü İlçesinden sabahın erken saatlerinde yola çıkan 50 kişilik grup Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal ve Kahramanmaraş milletvekilleriyle Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde bir araya gelecek.

HABER: İlker APAYDIN

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.