Kahraman TV

Millet İttifakı Bir Araya Geliyor: Kahramanmaraş Detayı Gözlerden Kaçmadı

KAHRAMANMARAŞ

AK Parti'nin doğduğu Kahramanmaraş'ın kurtuluş gününde 6 parti bir araya geliyor.

Kahramanmaraş'ın Kurtuluşunun 102. yıl dönümünde Millet İttifakı bileşenleri Cumhuriyet Halk Partisi, İYİ Parti, Saadet Partisi, DEVA Partisi, Gelecek Partisi ve Demokrat Parti genel başkanları bir araya gelecek.

Toplantı günü olarak AK Parti'nin kalesi olan ve partinin temelinin atıldığı Kahramanmaraş'ın kurtuluş gününün seçilmesi AK Parti'ye mesaj olarak yorumlandı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, bugün genel merkezde düzenlediği basın toplantısında "Altı muhalefet partisinin parlamenter sistemle ilgili çalışmalar kapsamında yakın zamanda bir araya geleceği kulislere yansıdı. Böyle bir toplantı yakın zamanda olacak mı? Bir gelişme var mı?” sorusuna şu cevabı verdi.

“Güçlendirilmiş parlamenter sistem çalışmasının son halinin teyidi ve bundan sonraki sürecin liderler tarafından istişaresi için Genel Başkanımızın daveti üzerine altı partinin Genel Başkanları 12 Şubat Cumartesi günü bir araya gelecektir”.

Açıklamaya göre Kahramanmaraş'ın Kurtuluşunun 102. yıl dönümünde Millet İttifakı bileşenleri Cumhuriyet Halk Partisi, İYİ Parti, Saadet Partisi, Deva Partisi, Gelecek Partisi ve Demokrat Parti genel başkanları bir araya gelecek. Toplantı günü olarak AK Parti'nin kalesi olan ve partinin temelinin atıldığı Kahramanmaraş'ın kurtuluş gününün seçilmesi AK Parti'ye mesaj olarak yorumlandı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.