Kahraman TV

Metoroloji Kahramanmaraş'ı Uyardı: Sağanak Yağış Bekleniyor

KAHRAMANMARAŞ

Türkiye genelinde sıcaklıkla birlikte nem oranının da yükseldiği hava vatandaşları bunalttı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 5 günlük haritalı hava durumu raporu yayımlandı.

Türkiye genelinde sıcaklıkla birlikte nem oranının da yükseldiği hava vatandaşları bunalttı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 5 günlük haritalı hava durumu raporu yayımlandı. Yayımlanan rapora göre önümüzdeki hafta başından itibaren yurt genelinde başta İstanbul olmak üzere çok sayıda ilde sağanak yağış etkili olacak. Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmezken 3 gün boyunca etkili olacak sağanak yağış nedeniyle vatandaşlara uyarılarda bulunuldu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan 5 günlük haritalı hava durumu raporunda çok sayıda ilde önümüzdeki hafta başından itibaren kuvvetli yağışın etkili olacağı belirtildi.

YURT GENELİNDE HAVA DURUMU

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan değerlendirmelere göre, ülkemizin kuzey ve iç kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Marmara'nın doğusu, Batı Karadeniz, Akdeniz'in Toroslar mevkii, Osmaniye, Kahramanmaraş'ın güneybatısı, Orta Karadeniz kıyıları ve Doğu Karadeniz ile Eskişehir, Çankırı, Ankara'nın kuzeybatı çevreleri, Sivas'ın doğusu, Kütahya, Erzincan, Malatya, Ardahan çevreleri ve Erzurum'un kuzeyinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.