Kahraman TV

Merdiven Altı Dondurmacılar Kahramanmaraş'a Zarar Veriyor

KAHRAMANMARAŞ

Karpedo Dondurma Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Dağdönderen, merdiven altı yapılan dondurma üretiminin Kahramanmaraş dondurmasına zarar verdiğini söyledi.

Karpedo Dondurma Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Dağdönderen, merdiven altı yapılan dondurma üretiminin Kahramanmaraş dondurmasına zarar verdiğini söyledi.

İŞÇİ ÇIKARMADAN ÜLKE İSTİKRARI İÇİN ÇALIŞMALARA DEVAM EDECEĞİZ

Koronavirüs salgınının tüm ekonomileri etkilediğini söyleyen Karpedo Dondurma Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Dağdönderen, “Ülkemizi, biz esnafları da üreticileri de tamamen etkiledi.Fakat bu süreç etkiledi diye bir işçi çıkışı yapmadık. İşlerimize devam ettik. Çalışanlarımı da ücretli şekilde izinlerini kullandırdık. Şu anda da piyasa açıldığı için çalışma arkadaşlarımızı çağırdık kaldığımız yerden Ülkemizin istikrarı ve geleceği için tüm hızıyla devam ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

KAHRAMANMARAŞ DONDURMASI PAZARDAN HAKETTİĞİ PAYI ALMIYOR

Kahramanmaraş Dondurmasının pazar payını ve sorunlarına dikkat çeken Dağdönderen, Kahramanmaraş Dondurması kesinlikle hakkettiği payı almıyor. Önümüz açık değil, bu devlet tarafından değil, kendi içsel meselelerimiz. Reklamımız az yapılıyor. Kendi müşterilerimize kendi içerimizde paylaşımını yapamıyoruz. Kendi müşterilerimize saldırıyoruz.” ifadelerine yer verdi.

MERDİVE ALTI ÜRETİM DONDURMAMIZA ZARAR VERİYOR

Merdiven altı dondurma üretimi Kahramanmaraş Dondurmasına zarar verdiğini vurgulayan Dağdönderen, ”Lisanslı firmalar araştırılıyor. Merdiven altı Lisanssız firmaların üzerine pek gidilmiyor. Adresleri kimlikleri belli olduğu halde gidip bir işlem yapılmıyor. Lisanslı firmalar çok ağır bir şekilde denetleniyor. Adı Kahramanmaraş dondurması oluyor. Haliyle insanlar şehir dışında buna yöneliyor ve bir daha yedikten sonra Kahramanmaraş dondurması yemek istemiyor. Çünkü yediği dondurma Kahramanmaraş dondurması değil. Bunların önlemini alabilmek için merdiven altı dondurma yapanların biraz daha hijyen şartları ve Kahramanmaraş dondurması içeriğine dikkat ederek yapması lazım. ”dedi.

KARPEDO’DAN DEV ANLAŞMA

Karpedo’nun üretim ve sevkiyat ağını güçlendirdiğine değinen Yönetim Kurulu Başkanı Dağdönderen, ”Tüm Türkiye genelinde dağıtımımız başladı sezonumuz başladı. Yaklaşık 10 günden beri 7 bölgede A101 anlaştık. Satışlarımız başladı. Kayseri, Tokat, Malatya, Sivas, Bursa gibi şehirlerimizde de A101’lerde ürünlerimizi bulabilirsiniz.” diye sözlerine ekledi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.