Kahraman TV

Mehmet Sabancı: Doktorlarımız Gönül Makamımızda

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş Tabip Odasını ziyaret eden İş İnsanı Siyasetçi Mehmet Sabancı; "Tıp doktorlarımızın çok daha fazla maddi ve hatır anlamında değerli bir yaklaşıma layık olduklarını" düşündüğünü söyledi.

Kahramanmaraş Tabip Odasını ziyaret eden İş İnsanı Siyasetçi Mehmet Sabancı, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Bey'in 'bir doktorun ders çalıştığı saatlerin toplamı ile birçok insan emekli olur' sözlerine destek vererek pandemi sürecinde canları pahasına mesai üstü bir kavramla çalışan hatta çalışmanın üstünde kahramanca bir mücadele veren doktorlarımız, Sayın Bakanımızın bu yaklaşımını çok da hak ettiklerini ifade ederek;

"Tıp doktorlarımızın çok daha fazla maddi ve hatır anlamında değerli bir yaklaşıma layık olduklarını" düşündüğünü söyledi. Türk milletinin tarihinde bu mesleğin kutsal olarak tanımlandığı gerek yöneticilerin gerekse Aziz milletimizin tarihimizin her döneminde bu meslek grubuna özel bir saygı duyduğunu ifade etmiştir.

DOKTORLARIMIZ GÖNÜL MAKAMIMIZDA

"Dünyanın pandemi ile kasıp kavrulduğu günlerde bu milletin tamamının balkonlarda moral vermek amacıyla alkışladığı doktorlarımızı biz hala onları gönül makamımıza oturtarak alkışlamaya devam ediyoruz, hak ettiklerine inandığımız bu alkışı ömür boyu da yapmaya devam edeceğiz" demiştir. Sayın Bakanımıza buradan ayrıca bir çağrıda bulunuyorum;

"Doktorlarımızın ve de sağlıkçılarımızın tamamının fiziki anlamda can güvenliklerinin sağlanmasına yönelik çalışmaların çok hızlı yapılması gerektiği birkaç kopuğun elinin altında en kaliteli Vatan evlatlarının incitilmesine mani olunması gerektiği konusunda bu aziz milletin hassasiyetini ifade ediyorum" dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.