Kahraman TV

Mehmet Kaplan yetkililere çağrıda bulundu!

KAHRAMANMARAŞ

Diva Sen Kahramanmaraş Şube Başkanı Mehmet Kaplan, “Öğretmenler Günü”mesajı paylaştı.

Diva Sen Kahramanmaraş Şube Başkanı Mehmet Kaplan, “Öğretmenler Günü”mesajı paylaştı.

“KURAN KURSU ÖĞRETİCİLERİ ÖĞRETMEN OLSUN”

Kaplan, Diyanet camiasındaki kuran kursu öğreticilerinin biran önce ‘öğretmen’”statüsüne alınması konusunda yetkili mercilere çağrıda bulundu. Başkan Kaplan, sözlerine şöyle başladı: “Baş Öğretmenimiz Hz. Muhammed (s.a.v) Ve İlk Öğretmenimiz Musab Bin Umeyr olmak üzere

Tüm öğretmenlerimizin’ Kuran Kursu Öğretmenlerimizin’ 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlu olsun.”

“NESİL, ÖĞRETMENLERİMİZİN ESERİDİR”

Kaplan, açıklamasını şöyle sürdürdü: “Saygıdeğer öğretmenlerimize yönelik yapılan ve yapılacak olan her tür güzellikleri hak ettikleri için yapılmakta, hatta az bile kalmaktadır. Çünkü nesil öğretmenlerimizin eseridir. Bu manadan olmak üzere saygıdeğer öğretmenlerimiz de necip milletimizin yetişmesinde gerçek mimar olduklarının farkındadır ve farkında olmaları da gerekmektedir. Filhakika her aile çocuklarının iyi yetiştirilmesini ve geleceğe hazırlanmasını saygıdeğer öğretmenlerimizden beklemektedir.

Aynı şekilde Diyanet İşleri Başkanlığımızda görev yapan Saygı ve hürmete layık Kur’an Kursu Öğreticilerinin de hatırlarının sayılmasına, müjdeli haberlerle gönüllerinin fethedilmesine ihtiyaçları vardır. Nitekim unvanlarında “Öğretici” kelimesi bulunan Kur’an Kurslarında görev yapan saygıdeğer hocalarımızın da biran önce “öğretmen” ünvanına kavuşturulmaları ciddi manada beklentiler arasındadır.

Diğer taraftan 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle günlerine hürmeten ulaşım araçlarında ve diğer alanlarda fiyatların yarısına faydalandırılmaları takdire şayan olmakla beraber, aynı uygulamalar “Din Görevliler Haftası”nda neden karşılık bulmuyor? Bunu da anlamakta zorluk çekiyoruz. Kamuoyuna saygılarımızla.”

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.