Kahraman TV

Mehmet Gürbüz Tüm Makam Araçlarını İptal Etti!

KAHRAMANMARAŞ

Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, tasarruf genelgesi yayınlayarak tüm belediye personeline tebliğ etti. Genelgeye göre tüm makam araçları iptal edildi. Hiç kimse makam aracı kullanmayacak.

Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, Pazartesi günü tüm belediye personeline 7 maddelik talimatname tebliğ ederek imzalatacak. Başkan Gürbüz, görev yapan tüm personelin belirtilen hususları özenle yerine getirmesini istedi.

İŞTE O TALİMATLAR

1: Tüm personelin kılık kıyafet konusunda ilgili yönetmelikte belirtilen hususlara uyması gerekmektedir. Özellikle belediye hizmet binasında çalışan personel takım elbise ve kravat takacaktır.

Giriş ve çıkışlarda kart okutma şartı

2: Mesai saatlerine riayet edilecek, mesai saatlerinin kontrolü Müdürler ve denetim görevlileri tarafından yapılacaktır. Giriş çıkışlarda personel kartı mutlaka okutulacaktır.

Harcama gerektiren işlemlere başkanlık oluru şartı

3: Belediyemizde lüzumsuz harcamalardan kaçınılarak tasarruf tedbirlerinde riayet edilmesi sağlanacak, her türlü harcama iş ve işlemlerinde Başkanlık “Olur’u” alınacaktır.

4: Hizmetlerin aksamaması, mükerrer iş ve işlemlerin yapılmaması için birimler arası koordinasyon ve iletişim mutlak suretle sağlanacaktır.

Belediye araçları gereksiz yere kullanılmayacak

5: Belediyemizde bulunan hizmet araçları bir havuzda toplanacak ve görevlendirmeleri buradan yapılacaktır. Görevde olmayan araçlar garajda park halinde olacaktır. Kişisel olarak kullanılan bütün araçlar iptal edilmiştir.

Vatandaşın yüzü gülecek!

6: Vatandaş memnuniyeti öncelikli çalışma anlayışımız olup, güler yüzle karşılanan vatandaşlarımızın Belediyeden memnun olmuş bir şekilde ayrılması sağlanacaktır.

7: Belediye içindeki alanlarda tütün mamulleri içilmemesi hakkında belirtilen hususlara kesinlikle riayet edilmesi gerekmektedir.

Başkan Gürbüz yaptığı açıklamada; "Bundan sonraki süreçte Belediyemizde alınan tüm kararlar vatandaşlarımız tarafından bilinecek. Şeffaf belediyecilik anlayışımızla yapılan hiç bir iş gizli saklı kalmayacak. Hemşerilerimiz belediyemize geldiği zaman güleryüzlü personelimiz tarafından karşılanarak işlemleri için gerekli herşey yapılacak. Vatandaş problemini çözmeden belediye binamızdan çıkmayacak" dedi.

Kaynak: Elbistan Olay

Yorumlar (4)

A k 5 Yıl Önce

Buyuk sehir belediyeleri bu nu hayata gecirmeli binlerce kiralik arac var

Nedim arslan 5 Yıl Önce

ALLAH hayırlı uğurlu olmasını yüce mevladan diliyorum sayın başkan bu belediyede çalışmadan maaş larını yine alacaklarmı 25. 30. Kişi. diyer zamanlar da olduğu gibi Allah kolaylık versin inş yolunuz açık olsun inş

Ahmet 5 Yıl Önce

Işte bu adam gibi başkan

Emrah alp 5 Yıl Önce

Hayirli olsun insALLAH basarilar..

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.