Kahraman TV

Mehmet Gürbüz; “Sorumluluğumuz Artmış, Azmimiz Bileylenmiştir”

KAHRAMANMARAŞ

28 Mayıs Seçimlerinde Kahramanmaraş Cumhurbaşkanı Erdoğan’a %75,77’lik destekle en çok destek veren büyükşehir oldu. Elbistan İlçesi ise %67,56 ile büyük destek veren İlçeler arasında.

Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz sosyal medya hesabında yaptığı paylaşım ile hem seçimi kutladı hem de Milletimize hizmet etmenin borçları olduğunu vurguladı. Başkan Mehmet Gürbüz yaptığı sosyal medya paylaşımında; “Elbistan’ımız Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a %67,56 ile büyük bir teveccüh göstermiştir. Sorumluluğumuz artmış, azmimiz bileylenmiştir. Seçim sonuçları şehrimize ve ülkemize hayırlı olsun, dün olduğu gibi bu gün de tüm Elbistan bir ve bütündür, kazanan ülkemiz olmuştur.

Aziz milletimize hizmet boynumuzun borcudur, her bireyini mutlu etmek için var gücümüzle, dur durak bilmeden canla başla çalışacak her zorluğun üstesinden geleceğiz.

Sağduyu ile geçen seçim sürecinde tüm siyasi partilerimize göstermiş oldukları duyarlı yaklaşımları için teşekkür ederim. Hiç bir hemşehrimizin incinmemiş olması en büyük kazancımız olmuştur. Hemşehrilerimi yürekten kutluyorum.” İfadelerini kullandı.

Mehmet Gürbüz - Elbistan Belediye Başkanı

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN ELBİSTAN’DAN 44.296 OY ALMIŞTI

Elbistan İlçesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan %67.59 oranında oy aldı.Elbistan ilçesinde Erdoğan, 44.296 oy alırken Kılıçdaroğlu 21.241 oy aldı.

KAHRAMANMARŞ'TA İLÇE İLÇE SEÇİM SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.