Kahraman TV

Mehmet Dere: "Bu Millet İnsanca Yaşamaya Layık"

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş'ta Yeniden Refah Partisi, divan toplantısı düzenledi.

Yeniden Refah Partisi Kahramanmaraş'ta Divan Toplantısı düzenledi.

Partinin Genel Sekreteri Suat Pamukçu, "Kahramanmaraşlılara selam ve saygılarımı iletiyorum. Buraya geldiğimiz andan itibaren, bize ilgisini esirgemeyen başta il başkanı olmak üzere bütün tekilat mensuplarımıza teşekkürlerimi sunuyorum." dedi.

"ŞUBAT DEYİNCE AKLIMIZA ONİKİŞUBAT GELİR"

Kahramanmaraş'ın destansı kurtuluşuna değinen Pamukçu, "Şubat denilince aklımıza Onikişubat gelir. Onikişubatta biliyorsunuz Kahramanmaraş destansı bir zaferle kurtuluşunu sağlamıştı.Kahramanmaraş 7 Güzel İnsanı yetiştiren şehir. Bizim milli görüş davasına katkıda bulunan bir şehir." diyerek ilk seçimde başarı sağlamaları beklediklerini vurguladı.

Yeniden Refah Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Mehmet Dere ise konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

"Yeniden refah Partisi olarak Kahramanmaraş'ımızda milletimizin geçmişteki 1996-97'deki 54. Hükümetin sağladığı imkanları yeniden halkımıza sağlamanın çaba ve gayreti içerisindeyiz. Bu millet insanca yaşamaya lâyık. Bu millet yoksulluk sınırı altında yaşamasına maruz kalmamalı. Bu millet açlık sınırında yaşamaya zorlanmamalı. Diyoruz ki gücümüzün yettiğince, ilk önce milletimizi doyuracağız sonra da faizcilerden, tefecilerden ve israf edilen paralardan, belli bir şekilde elde ettiğimiz gelirle milletimizin gelirini ayağa kaldıracağız. Mevlanın izniyle geleceğe yeniden medeni bir şekilde, kendi geçimini kimseye muhtaç olmadan yapabilen bir toplum olmaya devam edeceğiz. Avrupa'nın şu ya da bu şekilde lanse ettiği ahlaksızca bir kanun yönetimlerinden kurtulmak içni elimizden geleni yapacağız. Bu milletin her şeyden önce buna ihtiyacı var."

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.