Kahraman TV

Mehmet Bayazıt: "Kahramanmaraş'ta Yaşayanlar Şanslı"

KAHRAMANMARAŞ

Kahraman TV'nin Dijital Ekran programının konuğu Mfm Vizyon Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Bayazıt, önemli açıklamalarda bulundu.

2015 yılından günümüze kadar Kahramanmaraş'ta önemli çalışmalara imza atan MFM Vizyon, 20 kişilik ekibiyle istihdam noktasında ekonomiye katkıda bulunuyor.

3 kardeş başladıkları yolda ekibini 20 kişiye yükselten firma, yeni ürünlerin firmaya dahil olmasıyla iş yükü her geçen gün artmaya devam etti.

MFM Vizyon Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Bayazıt, işe her gün yeni bir heyecanla başladıklarını belirterek, "Amacımız bölgeye hitap etmek. İşimizi, müşterimizi seviyoruz." dedi.

Her ürün için distribitörlük almadıklarını savunan Bayazıt, bünyelerine aldıkları ürnünü müşterilere hizmeti verip veremeyeceğini düşündüklerini ifade etti.

GIDA FİYATINDAKİ ARTIŞLAR

Gıda fiyatındaki artışların geçen yılın etkisi olduğunu dile getiren Mehmet Bayazıt, Avrupa'daki üretim yetersizliği ve ülkemizde yapılan ihracatın fazla olması gıda fiyatlarını etkilediğini belirtti.

Döviz kurunun artışı gıda fiyatlarına da etkisinin savunan Bayazıt, "Dövizin iç pazardaki sancısını yeni görmeye başladık. Ham maddeki artışlar üretim girdilerini artırarak fiyatların artmasına sebep oluyor." ifadelerinde bulundu.

5 büyük market zincirinde fiyat artışlarına da değinen Yönetim Kurulu Başkanı, "5 büyük zincir market ortak hareket ediyor. Neden hepsi aynı fiyatı uyguluyor sorusunu sorarsak, ne yapmaya çalıştıklarını da iyi anlarız" dedi.

"KAHRAMANMARAŞ'TA YAŞAYANLAR ÇOK ŞANSLI"

Kahramanmaraş'ın gıda konusunda şanslı olduğunu vurgulayan Mehmet Bayazıt, Gaziantep'ta başta firmalar olmak üzere birçok insanın Kahramanmaraş'a alışveriş için geldiğini ifade etti.

Gıda noktasında Kahramanmaraş'ta her üründe belirgin bir fark olduğuna değinen Bayazıt konuşmasını şöyle sürdürdü:

 "Yerel marketlerimiz çok uygun ve marketlerimiz kendilerini geliştiriyorlar. Her geçen gün halkının ayağına hizmeti götürmeye çalışıyorlar. 5 yıl Gaziantep'te yaşadım, inanın düzgün sebze meyve alacak market bulamıyordum. Şu an Kahramanmaraş'ta hangi markete giderseniz gidin, taze pırıl pırıl sebze meyveler görürsünüz."

Kahramanmaraş'ta firmaların çalışanlarına ekonomik destek olmasıyla mutluluğunu dile getiren Mehmet Bayazıt, gıda sektöründe çalışanlara öncü olmak istediğini belirtti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.