Kahraman TV

Mehmet Bayazıt: Gıda Sektörümüz Pandemi Sürecini Fırsatçılık Yapmadan Geçirdi

KAHRAMANMARAŞ

KMTSO Toptan ve Perakende Gıda Ticareti Komitesi, pandemi sürecinde ara verilen aylık olağan toplantısını gerçekleştirdi. Komite Başkanı Mehmet Bayazıt, "Kahramanmaraş'ta gıda sektörümüz pandemi sürecini fırsatçılık yapmadan geçirdi" dedi.

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Toptan ve Perakende Gıda Ticareti Komitesi aylık toplantısını Komite Başkanı Mehmet Bayazıt Başkanlığında yaptı.

Toplantıda pandemi sürecinde yaşanan gelişmeler gündeme alındı. 

KMTSO Toptan ve Perakende Gıda Ticareti Komite Başkanı Mehmet Bayazıt yaptığı açıklamada; "Pandemi sürecinde ara verdiğimiz aylık toplantılarımızı gerçekleştirdik. Gıda sektörümüz bu süreçte kısıtlı ama yoğun mesai harcayarak halkın tüm ihtiyaçlarını normal zamanlarda olduğu gibi fırsatçılık yapmadan tamamladı.
Tüm olumsuzluklara rağmen bazı ürünlerde üretim kaynaklı sorunlar yaşasakta çok şükür kayda değer bir olumsuzluk yaşamadan hizmete devam edildi.

"KAHRAMANMARAŞ KURALLARA UYDU"

Sokağa çıkma yasağının geldiği 10 Nisan akşamı ulusal marketler yasak olmasına rağmen yasağı delerek saat 21.00'dan 24.00'a kadar işletmelerini açık tuttular. Yasakları çiğneyen marketlere cezai bir işlem yapılıp yapılmadığı konusunda ikilemler oluşşada Kahramanmaraş yeerel marketleri İçişleri Bakanlığı'mızın ve Kahramanmaraş Valiliği'mizin verdiği genelge ve kararlar doğrultusu kurallara uyarak çalışma yaptı. Bu süreçte hizmetini eksik etmeyen tüm market çalışanlarına sonsuz teşekkür ederiz.

"AİLELERİMİZE VAKİT AYIRMA İMKANIMIZ OLDU"

Sokağa çıkma yasağı kısıtlamaları sayesinde tüm sektör hafta sonları ve Ramazan Bayramı'nda tatil yaptı. Bizim hizmet sektörünün ne bayramı, ne düğünü, ne de cenazesi olur. Her işte bir hayır vardır, bu sürecinde en iyi tarafı tüm sektörde yoğun mesai olmasına rağmen hafta sonları ailelerimize vakit ayırma imkanımız oldu. Belki bir çok sektör çalışanı ailesiyle ilk kez hep beraber kahvaltı yaptı. İnşallah bu pandemi sürecini sektör olarak atlatırız, bu süreçteki mesai alışkanlıklarımızı tüm sektör ve tüketiciler olarak genele yayarız." ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.