Kahraman TV

Maraşlı'nın Güzeli Alina Boz, Rakiplerine Fark Attı

KAHRAMANMARAŞ

Posta yazarı Elif Demirtaş Bilir, televizyon ekranlarındaki sevilen dizi Maraşlı'nın en çok konuşulan diziler arasında yer aldığını belirtti.

Bu sezonun yeni dizilerinden biri olan Maraşlı kısa sürede izleyicinin gönlüne taht kurdu. Reyting listelerinden yerini sağlama alan Maraşlı sosyal medyanın da en çok konuşulan dizilerinden biri haline geldi.

Başrollerini Burak Deniz ve Alina Boz’un paylaştığı Maraşlı’nın güçlü kadrosunda ise Kerem Atabeyoğlu, Saygın Soysal, Cemil Büyükdöğerli, Rojda Demirer, Melis İşiten gibi isimlerin buluştuğu Maraşlı'nın güzeli Mahur'a hayat veren Alina Boz Digilup tarafından yapılan sosyal medya araştırmasına göre rakiplerine fark attı.

Maraşlı dizisindeki performansıyla büyük beğeni toplayan Alina Boz bu haftanın en çok konuşulan kadın oyuncular listesinin zirvesinde yer aldı.

87.152 iletiye konu oldu

15 Mart Pazartesi akşamı yayınlanan diziler hakkında gün boyunca yapılan sosyal medya paylaşımları karşılaştırıldığında Maraşlı 87.152 iletiye konu olarak günü ikinci sırada tamamladı.

15 Mart Pazartesi akşamının reyting sıralamasına bakacak olursak; Maraşlı Total'de altıncı sırada yer alırken AB'de ise beşinci sıradaki yerini korudu.

Maraşlı 12. bölüm fragmanı

Maraşlı, Mahur'u hastanede ziyaret ediyor. Mahur'a "Ben birini sevince herkes ona düşman oluyor, bana sevmek haram Bayan..." diyerek aşkını içine gömüyor. Mahur ise duydukları karşısında yıkılıyor.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.