Kahraman TV

Maraşlı Yayından Kaldırıldı mı?

KAHRAMANMARAŞ

ATV ekranlarında seyirci ile buluşan ve başrollerini Alina Boz ile Burak Deniz’in paylaştığı Maraşlı dizisinden hayranlarını üzecek haber geldi.

ATV ekranlarının vazgeçilmezleri arasında yerini alan, Alina Boz ve Burak Deniz’in başrollerini paylaştığı Maraşlı dizisinden sevenlerini üzecek bir haber geldi. Yeni bölüm fragmanı yayınlanmayan dizinin hayranları tarafından Maraşlı dizisi yeni fragmanı neden yok? Maraşlı neden yayınlanmadı? Maraşlı dizisi neden yok? Maraşlı yeni bölüm ne zaman? gibi sorular merak edilip araştırılmaya başlandı. 

ATV'nin yayın akışından kaldırılan dizinin set çalışmalarının da koronavirüs nedeniyle durdurulduğu öğrenildi.

Son zamanlarda bir çok dizinin set çalışmalarına ket vuran koronavirüs Maraşlı dizisinin setini de etkiledi. Dizinin başrollerinden Burak Deniz'in koronavirüs testi geçtiğimiz günlerde pozitif çıkmıştı. Evde karantinada tedavisine devam eden başarılı oyuncunun karantinada olması set çalışmalarında aksamalara neden olunca dizinin bu haftaki bölümünün yayınlanmama kararı alındı. ATV yayın akışından da kaldırıldı. Sevilen dizinin çekimlerine yeniden başlayacağı gün merakla bekleniyor.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.