Kahraman TV

Mahir Ünal:Biz Artık Talep Dinlemiyoruz, Çözüm Üretiyoruz!

KAHRAMANMARAŞ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal Afşin heyetini AK Parti Genel Merkezinde misafir etti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal Afşin heyetini genel merkezde kabul etti.

Bir televizyon programına açıklamalarda bulunan Ünal,'Sizlerinde bildiği üzere Çevre ve Şehircilik Bakanımız Kahramanmaraş'ı ziyaretinde talepleri dinlemeye değil, çözüm üretmeye geldi. Biz kendilerine Kahramanmaraşımızın taleplerini ilettik, iştişarelerde bulunduk. Bunun üzerine kendisi şehrimize müjdelerle geldi. Artık talep dinlemeden öte direkt çözüm odaklı çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın taleplerini değerlendiriyoruz, en kısa şekilde çözüme kavuşturmak için çabalıyoruz. İlçelerimizi zaman zaman genel merkezimizde ağırlayacağız. Doğalgazla ilgili problem var. Onunda çözümü için çalışmalarımız devam ediyor' ifadelerini kullandı.

Yorumlar (3)

Ahmet BOZKURT 5 Yıl Önce

Sayın bakanım başarılı çalışmalarınızdan dolayı sizleri tebrik ve takdir ediyoruz.Ancak K.Maraşımızın acil çözüm bekleyen sorunlarını da bir vatandaş olarak tekrar dile getirmek isterim. 1-Açılmayan ve çok geciken göksun tünelleri ne zaman açılacak? 2-Afşin,Elbistan ve Ekin özüne giden Vatandaşlarımız Göksunu tavaf etmekten ne zaman kurtulacak.Tunelden sonra kısadan ve kestirmeden çardak yol ayrımına bir yol yapılarak Gereksiz yere 15-20 km yol eziyetinden kurtulabiliriz.Gerçekten Böyle bir çalışmanın olup olmadığını merak ediyorum. Saygılar sunuyorum...

Ahmet Ali 5 Yıl Önce

Nelere çözüm getirdiniz acaba! Çok merak ediyorum.

Milliyetçi 5 Yıl Önce

Ahmet Bozkurt bey Göksun seni neden rahatsız ediyor anlamadım. Bir ilçenin bir şehrin kalkınması ve gelişmesi için öncelik ulaşım ağının üzerinde bulunması gerekiyor. Sen Çardak Elbistan tarafına Nurhak ılıca Çağlayancerit üzerinden git. Manzara da güzel.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.